• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przyszedl dzisiaj szef na 5 min przed koncem czasu pracy i powiedzial, ze z powodu redukcji etatow juz mnie nie potrzebuja... A w UK to JEDYNY powod zwolnienia ciezarnej z pracy nie karany prawnie (oprocz dyscyplinarki). No chyba ze sie udowodni, ze to tylko pretekst...

Asionek, nic nowego nie powiedzieli o Monice.

Rurka wszystko będzie dobrze:)) Obrona to tylko trochę nerwów, jeżeli sama pisałaś pracę, to reszta to łatwizna:tak:

Młoda czemu płaczesz??

Sergee czyli Twój pracodawca zaplanował to, bo skoro wcześniej nie było problemu, a problem nagle powstał, to coś jest nie tak, czy ktoś jeszcze został zwolniony???

Wróciłam... ale się zasapałam... jedna torba na ramię z zakupami, winda zatrzymana przez sąsiada i wejście na czwarte piętro to jak zdobycie K2 :sorry2:

boogie na którym Ty piętrze masz teraz mieszkanko??

sergi co ja się dowiaduję - to nieładnie, poradzicie sobie??

młoda co tam chlipiesz....??????

Kocurku na trzecim, to takie niskie trzecie w porównaniu do starego mieszkania w kamienicy, tam było coś jak 5 w bloku i bez windy :dry: a czemu Kocie pytasz?? ;-)

reklama
schody dobre sa na utrzymanie formy :)
a pozniej mozna sobie pomoc urodzic hehe
ja mieszkam na 3 ale z winda i jakos nie moge sie zebrac zeby zaczac latac po schodach , a powinnam :) moze cellulit by sie zmniejszyl hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry