O
oliwkakarolina
Gość
Kocurku...co tam??? ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
just : cudnosci kacik i marynarskie przytulanki
a co do organizacji/wyjazdu : wszystko w swoim czasie, powoli sobie wszystko zorganizujecie
a jezyk : francuzi po ang; nie potrafia i tylko sicemniaja ze nie chcaa tak naparwde to po 10 latach nauki sa w stanie wycedzic kilka prostych zdan
![]()
a dla chcacego nic trudnego - ty jeste smadra ui bystra oosbka to jezyk zlapiesz w mig, a lkomunikatywnie tylke zeby moc opiekowac sie dzieckiem to i w domu z ksiazki sie nauczysz
nie to ze namawiam)))
uciekamy na plac zabaw! pa!
just : urodzisz w niedzielehahahahahahhahaa
hahahahaha 
asionek : no to odczekamy az remik usiadzie/zacznie chodzic i namawiamy just na przyjazdco?
)))
Jos 2- 3 razy to na razie nieźle :-) Życzę jednak żeby się to nie powtarzało :-)
Asionek współczuje bólu pleców, a to nie od nerki coś? Moze masz kolkę nerkową? Ja miałam bo malutka mi gdzieś tam uciskała.
Kocurku, no tak, Ty z tą zgrają dzieciaków to rzeczywiście ciężko byś miała. A tak to odpoczywasz:-) aha, i dzięki za &&&&&
A kiedy na wizytę, 6 czerwca to nie za późno?
To dobrze, że się przydadzą mlodamamusia)))
Ooo asionek ja chyba mam to samo - kręgosłup i kość w lewym pośladku mi od paru dni dokucza.. szczególnie podczas wstawania, siadania lub szybszego kroku.. poruszam się ostrożnie i dość komiczniew dodatku muszę brzucho podtrzymywać wstając
pszczolka a który to będzie tydzień 6 czerwca??
Cieszcie oczy moje drogie Panie![]()
czesc robaczki co u was?
just slicznie przygotowane lozeczko
pszczolko gratuluje
libby brzusio piekny, tez mialam taki wielki
asionek twoj sliczny i taki malenki
just twojego nie zobaczylam bo juz go usunelas:-/
a ja dzis sobie zalatwilam pampersy happy po 15 gr za sztuke i jestem super happy,bo duzo kasy na to idzie.