• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just : cudnosci kacik i marynarskie przytulanki :)
a co do organizacji/wyjazdu : wszystko w swoim czasie, powoli sobie wszystko zorganizujecie :)

a jezyk : francuzi po ang; nie potrafia i tylko sicemniaja ze nie chca :) a tak naparwde to po 10 latach nauki sa w stanie wycedzic kilka prostych zdan :)
a dla chcacego nic trudnego - ty jeste smadra ui bystra oosbka to jezyk zlapiesz w mig, a lkomunikatywnie tylke zeby moc opiekowac sie dzieckiem to i w domu z ksiazki sie nauczysz ;)
nie to ze namawiam ;))))

uciekamy na plac zabaw! pa!

just : urodzisz w niedziele :) hahahahahahhahaa

Just przekonałaś mnie:-)

Zizi ma się ten dar :cool2: hahahahaha
ale serio samej mi się te ustrojstwo mało podoba, jeśli chodzi o doznania estetyczne, ale dla bezpieczeństwa Malucha trzeba to zrobić :tak:

oliwka nic w sumie... tylko trochę niepokoisz .. :)

To są kochani tragedie, jak tej matki bliźniaków chorej na raka.... taka przemiła kobieta.. tacy świadomi chłopcy - serce się ściska... To okropne, ale takie historie blyskawicznie stawiają mnie do pionu i uświadamiają mi, że póki co jestem szczęściarą.

Idę się zbierać na zakupy i spacer.

Kocurku:)
Będzie dobrze,nie martw się:)
Idę dzieciaki znieść na trampolinę.
Kurde,Ninka ma się przebrać za różyczkę do przedszkola a nie można nigdzie kupić takiego stroju:(
Ja niestety zdolności manualnych nie mam...

asionek : no to odczekamy az remik usiadzie/zacznie chodzic i namawiamy just na przyjazd :) co? :))))

oki hehe

Jos 2- 3 razy to na razie nieźle :-) Życzę jednak żeby się to nie powtarzało :-)

Asionek współczuje bólu pleców, a to nie od nerki coś? Moze masz kolkę nerkową? Ja miałam bo malutka mi gdzieś tam uciskała.

Kocurku, no tak, Ty z tą zgrają dzieciaków to rzeczywiście ciężko byś miała. A tak to odpoczywasz:-) aha, i dzięki za &&&&& :-D

A kiedy na wizytę, 6 czerwca to nie za późno?

nerki napewno nie , bo mnie boli w tylku :) taki bol jakby mi cos tam weszlo ...

To dobrze, że się przydadzą mlodamamusia :))))

Ooo asionek ja chyba mam to samo - kręgosłup i kość w lewym pośladku mi od paru dni dokucza.. szczególnie podczas wstawania, siadania lub szybszego kroku.. poruszam się ostrożnie i dość komicznie :sorry2: w dodatku muszę brzucho podtrzymywać wstając :tak:

pszczolka a który to będzie tydzień 6 czerwca??

oj znam te bol ... mam to samo :/ oby gorzej nie bylo :)

Cieszcie oczy moje drogie Panie :-D

cudnie !! tez juz chce takie lozeczko :)))
co do jezyka to ja tutaj przyjechalam bez , znalam tylko dziekuje , dziendobry hehe , szybko czlowiek lapie jak musi ...

czesc robaczki co u was?
just slicznie przygotowane lozeczko
pszczolko gratuluje
libby brzusio piekny, tez mialam taki wielki
asionek twoj sliczny i taki malenki
just twojego nie zobaczylam bo juz go usunelas:-/
a ja dzis sobie zalatwilam pampersy happy po 15 gr za sztuke i jestem super happy,bo duzo kasy na to idzie.

dzieki Wiola :)

a co bylo na Polsacie ?? :(

Oliwka moja siostra jak miała balik to mój kuzyn kupił jej specialnie na tą okazje sukienke księżniczki i koroną . A wiecie co kupił jej to w Anglii ... bo tam mieszka. Ale sukienka prześliczna :-)
A jak bys tak zrobiła z papieru róże przypieła jakoś do opaski i ubrała Ninke na czerwono :-)

Asionek między innymi znowu o Monice,robią sobie tasiemca z historii biednej dziewczyny.
I tatus roku się wypowiadał,szkoda,że nie był taki skory do pomocy wcześniej.
Młodamamusia jest pełno rzeczy w necie i sklepach do kupienia ale akurat kwiatka czy różyczki niet:(
A ja i przyszycie czegokolwiek to 2 sprzeczne rzeczy:)
Pójdę w poniedziałek do krawcowej i niech jej szyje na miare

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry