• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Just nie nie widziałam a byłam dzisiaj :-)
Ale moja mama ostatnio kupywała tam paczke bodów 3szt. z takimi księżycami:-)

ja jem budyń czekoladowy :-D

A w poniedziałek wizyta u gina :-);-)

Kocurku smacznego zycze;-)

Zizi...nie:) Lenius pospolitus:)
A ja zajadam bułeczkę z Queso Manchego:) Pyszny ser,ale jak płaciłam to mnie osłabiło...10zł za 4 plasterki:)

Zizi potrzebny, bo to moskitiera, ja mam bardzo słoneczne mieszkanko, cały czas otwarty balkon jak jest ciepło i wpadają tu różne muchy i pszczoła czasem wpadnie, więc jak Remik będzie spał, to ja latać ze ścierą za tym robactwem nie będę :sorry2:

Kocurrku smaczności :-)

Młoda widziałam te bodziaki, ale ja mam już ich tyle, że nie wiem, czy Remik to przenosi wszystko :-) ja mam wyznaczoną wizytę na 18, więc teoretycznie tylko 5 dni zostało :-D

Karola ruszaj doopkę ;-)

Karola się ruszy jutro nogi golnąć i mini założyć wieczorkiem:)
Narazie zbieram siły:)

just : cudnosci kacik i marynarskie przytulanki :)
a co do organizacji/wyjazdu : wszystko w swoim czasie, powoli sobie wszystko zorganizujecie :)

a jezyk : francuzi po ang; nie potrafia i tylko sicemniaja ze nie chca :) a tak naparwde to po 10 latach nauki sa w stanie wycedzic kilka prostych zdan :)
a dla chcacego nic trudnego - ty jeste smadra ui bystra oosbka to jezyk zlapiesz w mig, a lkomunikatywnie tylke zeby moc opiekowac sie dzieckiem to i w domu z ksiazki sie nauczysz ;)
nie to ze namawiam ;))))

uciekamy na plac zabaw! pa!

just : urodzisz w niedziele :) hahahahahahhahaa

czesc robaczki co u was?
just slicznie przygotowane lozeczko
pszczolko gratuluje
libby brzusio piekny, tez mialam taki wielki
asionek twoj sliczny i taki malenki
just twojego nie zobaczylam bo juz go usunelas:-/
a ja dzis sobie zalatwilam pampersy happy po 15 gr za sztuke i jestem super happy,bo duzo kasy na to idzie.

Buhahaahha:)
Mąż mnie zabiera na ''rozmowę'' :)
Wesoło,wesoło:)

POLSAT,Interwencja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
włączcie polsat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just
ale mamie sie spodobały to kupiła :-)

Wiecie co , babcia mi powiedziała zeby zapamiętać w ktory dniu poczułysmy pierwsze ruchy maluszka . Bo w tym dniu maluszek przyjdzie na świat :-)
Ja poczułam ruchy 18.12 to była sobota :-D . a termin mam na 27 a to piątek więc moze urodze 28 w sobote :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry