• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Kocurku za odpowiedź :-)

Just super widok :-)

Zmykam kochane z pracy. Życzę miłego popołudnia, papa

reklama
Ech ile ja walczyłam, żeby te dwie fotki wrzucić :dry:

Ale jak się Wam podoba, to było warto :-D

Jos hahaha, kto wie, gdzie nas wywieje jak się z Remikiem trochę ogarniemy ;-) tylko problemem jest język, bo Francuzi po angielsku nie chcą mówić z obcokrajowcami i jest lipa, tak bym się nie zastanawiała :sorry2: kurcze, to jest jakaś myśl, tylko musimy najpierw się tutaj ze sobą z Remikiem zaznajomić, pomóc mojemu tacie i rozwiązać sprawę z Pasztetem Belgijskim :dry:

nie ma za co pszczolka do zobaczenia ! :-)

Ale wieje we Wrocławiu - nie chce mi się wychodzić.. przedtem trzeba by się wykąpać, włoski umyć - jjeeej ile robootyy !!! :-p Na razie duszę filety z kurczaka, zaraz jakiś sosik, makaronik.....

Just cudeńkoo ;-)

Nie no ja nie moge chodzic do sklepu z odzieżą i obuwiem no :-D
Ale mam fajneee buciki upatrzone ;-);-):-):-)
Normaalnie zakochałam sie w tych butach :-);-)

Kocuurku Ty tak nie duś tych kurzych piersi, bo to nie humanitarne :-D:-D:-D

ja tam się naleśnikami z jabłkami właśnie objadam, tylko jakieś gorące one, albo ja jestem taka głodna i jem jak indor, tzn łykam jak indor :-D

Jos skąd ja mam tyle energii??? Chyba jestem na tych naturalnych dopalaczach :tak::-D wiesz te gniazdo muszę jakoś ogarnąć :-D a potem się zastanawiam, czemu to mnie plecy bolą :sorry2: ech jak mówi złota sentencja " jeszcze tylko pomaluję ściany i pójdę rodzić" hahahahahahahahaha

Młoda w Biedronce są po niecałe 4 zł :tak: a widziałaś, że teraz są takie słodkie bodziaki z myszką Mickey w Biedronce??? :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry