• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie DZIĘKUJĘ :-) Cały Togo !!! :-D

pszczolka kochana, ja od drugiego miesiąca ciąży na zwolnieniu lekarskim - w życiu bym nie dała rady z moimi hordami nastolatków :-D:szok:
&&&&&&&&&&&& za ładną betę :tak:

mlodamamusia pokażesz się w nowych gatkach??? Późno kupiłaś, pochodzisz jeszcze w nich, jak już będziesz bez tego balonika z przodu? ;-)

reklama
Pszczolka mozliwe , kazde lab ma inne cany :/ ja raz w Wawie placilam 35zl; /
no juz coraz blizej porodu i ciesze sie bardzo , bo pomimo , ze dobrze sie czuje to jednak mam problemy z plecami od niedawna i cos mi w posladek wlazlo :/ boli jak cholera ...

Pszczółko już na nowym :tak: i jest fajnie, codziennie coś przestawiam, kombinuję i muszę się pochwalić, łóżeczko dla Remika jest juz przygotowane, nie wytrzymałam dzisiaj rano :blink:

Jos gdybyś wcześniej szukała niani au pair, to ja bym z miłą chęcią się skusiła :tak: myślałam nad takim wyjazdem, ale teraz jak będzie Remy to sprawa się zmieniła, a szkoda, ja bym miała okazję uczyć się języka i mieszkać w innym kraju, a cóż :sorry2:

Asionku wskakuj do morza, u Was temperatura wody, to nie to co w Bałtyku :-)

pokaz lozeczko :)) daj nacieszyc oczka hehe
a nad morze pojade z mezem moze w niedziele :)

Jos racja tutaj samotne matki maja super :) kasa , mieszkanie , pomoce itd. , w Pl nie ma tego niestety :(

Kocurku pochodze pochodze ;-) jest to rozmiar L i są jeszcze sznureczki do zawiązania ;-)

A tymczasem ide z siostrą do sklepu kupić buty ;-):-) ale tym razem siostra kupuje niestety nie ja :-)
he;-);-)

Jos 2- 3 razy to na razie nieźle :-) Życzę jednak żeby się to nie powtarzało :-)

Asionek współczuje bólu pleców, a to nie od nerki coś? Moze masz kolkę nerkową? Ja miałam bo malutka mi gdzieś tam uciskała.

Kocurku, no tak, Ty z tą zgrają dzieciaków to rzeczywiście ciężko byś miała. A tak to odpoczywasz:-) aha, i dzięki za &&&&& :-D

A kiedy na wizytę, 6 czerwca to nie za późno?

To dobrze, że się przydadzą mlodamamusia :))))

Ooo asionek ja chyba mam to samo - kręgosłup i kość w lewym pośladku mi od paru dni dokucza.. szczególnie podczas wstawania, siadania lub szybszego kroku.. poruszam się ostrożnie i dość komicznie :sorry2: w dodatku muszę brzucho podtrzymywać wstając :tak:

pszczolka a który to będzie tydzień 6 czerwca??

reklama
boogie Oooooch ... :-):-) cudowny widok :sorry2:

pszczolka w sumie mogłabyś już w 6 tyg. się pokusić o wizytę - ja tak miałam i na usg lekarz juz serduszko wychwycił ;)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry