just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Koccurrku coś mało tych Twoich ślyyweczek...
to ewidentnie nie jest mój dzień, coś słabo z organizacją u mnie, niby na nogach od 6 rano, bo odebrałam paczkę od koleżanki, która wysłała dla Remika ciuszki i
materacyk do łóżeczka, bo kokosowo gryczany i zdrowszy
on jest taką zakręconą mamą, nad swoją Sonią odczynia czary mary, ale takie pozytywne
uwielbiam ją
a skąd paczka do nas jechała??? Z Nowego Targu, całą Polskę przejechały ciuszki i materacyk 
Karola ładnych rzeczy ja się dowiaduję
Robaczku mam nadzieję, że jakoś się to ułoży wszystko...
a imprezę, to ma właśnie Remi w brzuchu, sobie chłopak poczynia ;-) Kocuurku Ty nie wierzysz w imprezy, czy tylko sobie tłumaczysz, że coś takiego nie istnieje?

to ewidentnie nie jest mój dzień, coś słabo z organizacją u mnie, niby na nogach od 6 rano, bo odebrałam paczkę od koleżanki, która wysłała dla Remika ciuszki i
materacyk do łóżeczka, bo kokosowo gryczany i zdrowszy
on jest taką zakręconą mamą, nad swoją Sonią odczynia czary mary, ale takie pozytywne
uwielbiam ją
a skąd paczka do nas jechała??? Z Nowego Targu, całą Polskę przejechały ciuszki i materacyk 
Karola ładnych rzeczy ja się dowiaduję
Robaczku mam nadzieję, że jakoś się to ułoży wszystko...a imprezę, to ma właśnie Remi w brzuchu, sobie chłopak poczynia ;-) Kocuurku Ty nie wierzysz w imprezy, czy tylko sobie tłumaczysz, że coś takiego nie istnieje?