paulina.pro
Fanka BB :)
a gdzie reszta babeczek? kobietki wstajemy!!!
oki ja zmykam-pojawie się trochę później-pozdrawiam!
oki ja zmykam-pojawie się trochę później-pozdrawiam!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Dziewczyny, długo wahałam sie czy tu wejść. Bałam sie jak mnie przyjmiecie. dziękuję za pamięć i gratulacje. Jednak chyba nie jest tak kolorowo, ponieważ testy wychodzą mi coraz jaśniejsze i nie wiem, co jest nie tak :-( Co prawda to były trzy różne testy. Wizyta dopiero na 6 czerwca, chyba pójdę dziś do szpitala na jakieś badanie.Co radzicie?
Cześć,tylko się witam i zmykam.
Nie mam nastroju
Miłego dnia.
oj ucałuje napewno-ostatnio jest na takim fajnym etapie że przychodzi sam się przytulać i mówi że wszystkich kocha, nawet pana fryzjera czy kocura bazyla, ty też pogłaskaj brzusio-już niedługo się go pozbędziesz
, chociaż zaraz po porodzie to będziesz wyglądać jak w 5 mies. ciąży
, a ciekawa jestem jaki duży się okaże Rafałek-ja mam za tydzień kolejną wizytę u gina i ostatnie duże pomiary w brzuszku więc zobaczymy szczegółowo jak mała się rozwija
![]()
Dwa leżą w moim żołądku, ale ja na pewno nie miałam z tym nic wspólnego !! 
że niby dochodzenie mamy zrobić i dowiedzieć się kto zjadł te dwie śliwy do tej pory, lub któ umieścił je w Twoim żołądku 

dziękuję