• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja jestem juz :) wlasnie wszamalam sniadanie i zabierac sie musze za porzadki i sobota bedzie wolna :)))

Cześć Dziewczyny, długo wahałam sie czy tu wejść. Bałam sie jak mnie przyjmiecie. dziękuję za pamięć i gratulacje. Jednak chyba nie jest tak kolorowo, ponieważ testy wychodzą mi coraz jaśniejsze i nie wiem, co jest nie tak :-( Co prawda to były trzy różne testy. Wizyta dopiero na 6 czerwca, chyba pójdę dziś do szpitala na jakieś badanie.Co radzicie?

juz ci Kocurek napisala :) beta i za 2 dni znowu :)
a kreskami sie nie przejmuj !! mi nawet to do glowy nie przyszlo , ze gdzies jasniejsza , gdzies mocniejsza ... najwazniejsze bylo , ze sa wogole :))) a tym bardziej , ze masz roznych firm robionych wiec nie ma wogole co sie przejmowac :)

Cześć,tylko się witam i zmykam.
Nie mam nastroju:(
Miłego dnia.

a co sie stalo ??

oj ucałuje napewno-ostatnio jest na takim fajnym etapie że przychodzi sam się przytulać i mówi że wszystkich kocha, nawet pana fryzjera czy kocura bazyla;), ty też pogłaskaj brzusio-już niedługo się go pozbędziesz;), chociaż zaraz po porodzie to będziesz wyglądać jak w 5 mies. ciąży;), a ciekawa jestem jaki duży się okaże Rafałek-ja mam za tydzień kolejną wizytę u gina i ostatnie duże pomiary w brzuszku więc zobaczymy szczegółowo jak mała się rozwija;)

takie maluchy sa przeslodkie :)))
trzymam &&&&&&&&&&& za wizyte , chociaza napewno jest oki wszystko :)))

witam tez cala reszte gangu :)

Komu śliwkę w czekoladzie?? :-) Niefortunnie znalazły się u mnie w domu, a ja solennie obiecałam sobie rzucenie cukru :-p
A tu cały woreczek tych cukierków w odległości metra :szok: Dwa leżą w moim żołądku, ale ja na pewno nie miałam z tym nic wspólnego !! :-D

Ostatnia edycja:
Koccurrku ja się dzisiaj piszę na wszystko co mój cukier podniesie, więc czym Twoja chata bogata, to biorę :-D że niby dochodzenie mamy zrobić i dowiedzieć się kto zjadł te dwie śliwy do tej pory, lub któ umieścił je w Twoim żołądku :-D

uwielbiam kryminały a to mi zakrawa na zagadkę w stylu CSI hahahahaha zagadki BabyBoom :-D

btw Witam się ze wszystkimi :-)

Koccur tego mi chyba było trzeba dziś, porcji humoru :-D dziękuję :happy2:

Ostatnia edycja:
Hej Wszystkim:-D
U nas strasznie leje, ciśnienie spadło, ledwo na oczy widzę....

A teraz powiem Wam, że ten mój cykl dziwaczny...nie dość, że za dwa dni lub jutro może przyjść @, to wcale nie mam objawów na @:szok:
Nie bolą mnie piersi:szok:
Więc albo @ przyjdzie w innym terminie albo.....;-)

Hej Asionek,nic takiego się nie stało.Nic o czym warto mówić.
Zizi trzymam &&&,kiedy testujesz?

hej :)

zizi : &&& zeby @ sie ani nie spoznila, ani ... wogole zeby nie przyszla :)

kocurek : jej... przesadzilas teraz... sliwki w czekoladzie!????????? ja tego cudu nie moge tu kupic!!!!!!!!!!!!!! tak jak rodzynek w czekoladzie i sezamkow... i wielu innych pysznosci!!! ja chce ja chce ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dzis jestem wypluta z energii i dlatego malo pisze... snuje sie po domu w pizamie :)
zaraz maly idzie spac to i ja sie poloze:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry