• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kobietki witam się porannie-u nas dziś deszczowo więc synek ogląda trochę bajki a ja wleciałam na bb-przesyłam fluidki i idę poczytać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja walcze z pieluchami syna-przyznam się że zaczęłam już prać i prasować rzeczy dla małej-trochę szybko ale z doświadczenia z Danielkiem wiem że potem będzie upał-ja spuchnę i nie będę miała na to siły i nie wystoję przy desce do prasowania bo będzie mi słabo z upału-ogólnie dobrze się czuję-choć czasami mała daje mi popalić kopaniem-ale niech się dziewczyna nacieszy ruchem bo niedługo miejsca nie będzie;)

odpukać Danio zdrowy-wczoraj był u nas znajomy fryzjer i dał się nawet obciąć maszynką-zawsze się bał-ale za to w te duchoty będzie mu wygodniej, poza tym rozrabia ile wlezie, no i dalej nie chce wołać siusiu, także cały dzień biegam za nim z nocnikiem i to co uda mi się złapać do nocnika to moje;), ale w sumie co ja wymagam skoro prawie 3 lata był w pieluchach to nie pozbędziemy się ich przecież w tydzień czasu (tak sobie tłumaczę mojego uparciucha;))-a w sumie sama niedługo zobaczysz jakie życie jest zakręcone z maluchami;)

Paulina oj przekonam się za niedługo ;-)
Ucałuj Daniela ;*;-) i pogłaskaj brzuszek ;-)

Kochana bede uciakać bo musze jeszcze isc do sklepu z anim do szkoły pójde :-) ;-)

BAJ;**
max 2,5 h i jestem :-D :-D

A WIECIE CO ??
DZISIAJ JEST 13 PIĄTEEK !!! :-( ;/ :no::no:

Ostatnia edycja:
reklama
oj ucałuje napewno-ostatnio jest na takim fajnym etapie że przychodzi sam się przytulać i mówi że wszystkich kocha, nawet pana fryzjera czy kocura bazyla;), ty też pogłaskaj brzusio-już niedługo się go pozbędziesz;), chociaż zaraz po porodzie to będziesz wyglądać jak w 5 mies. ciąży;), a ciekawa jestem jaki duży się okaże Rafałek-ja mam za tydzień kolejną wizytę u gina i ostatnie duże pomiary w brzuszku więc zobaczymy szczegółowo jak mała się rozwija;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry