• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie wieczornie :-) skwar mam w mieszkanku straszny. Szwagier jutro ma przywiezc jakis klimatyzator, bo puchne okropnie. Chodzic nie moge- stopy w ksztalcie walkow, a kostki widzialam ostatnio jakis tydzien temu... a gdzie tu koncowa?.. Bezczelnie wepchne sie z moim brzucholem. Chcialam Wam pokazac jak wyglada celulit, ale po czyms takim nie bedziecie spaly, wiec ubralam spodnie. I tak widac na boczkach te moje nadprogramowe zcelulitowane 19 kg.

reklama
hahahahahahaha Made taka ptasia mama z Ciebie była:-D co ptaszek to trzeba było podejrzeć jego życie hahahahahaha, oj zoofilia to też schorzenie, więc Made ja bym tak na forum publicum się nie przyznawała hahahahahahaha

brzuch mnie boli ze śmiechu hahahahaahah

Libby cudne ma Twoja dzidzia mieszkanko, metraż bardzo ładny jak na takie M1 ;-):-D

co do zdjęć, może jutro odbędzie się nasza sesja zdjęciowa :cool2: koleżanka, fotograf amator zaproponowała nam sesję nad morzem, więc może będę mogła się pochwalić, jakimiś ładnymi fotkami :tak:

Ostatnia edycja:
Made e tam ja poprostu jestem krytyczna w obec siebie i widze niestety za dobrze co sie dzieje hehe

just - oj ja to znowu za ptakami to od dziecka :zawstydzona/y::-D:-D:-D))))))))))

o matko :-D i tak na pûblicznym sie przyznajesz ?? hehe nie noe nie moge :-D

Oni zawsze tak mowia u mojej mamy tez czekali i co ??? jestem wsciekla na nich :wściekła/y::wściekła/y:,gdyby wczesniej ja operowali moja mamy by ZYLA... a wyobraz sobie operowali ja ale w momencie kiedy caly organizm byl zaatakowany przez sepse i gdy bylo juz za pozno na ratunek dla niej :-( nie bede pisac drobiazgowo,ale co przezylam bylo straszne...

Ja jednak mam nadzieje ze lekarze zdecyduja sie operowac Twojego Tate i ze bedzie wszystko ok.

Asionku a u mnie wszystko dobrze,maly grzeczny nie sprawia problemow,jest wesolym brykajacym chlopcem :-) starszaki szaleja za Natankiem,sa w nim zakochani :-D
A doczytalam ze Ty spodziewasz sie synusia,w takim razie gratuluje.Imie juz macie wybrane ??

niestety , ale czasami trzeba lekarzy przycisnac ... przykro mi bardzo , ze u ciebie tak to wszystko zle sie skonczylo :((

fajnie , ze u maluchow wszystko dobrze :)

u mnie narazie zapowiada sie synek : a imie jakies mamy , ale na stowe jeszcze nie :)

hej Libby sliczny brzuszek i juz spory :-)

hahahahahahahahahaha Asionku hahahahahaha REWELACJA!!!!! daszek na ptaszek hahahahahahaha jedyne 40 zł i jest nasz hahahahaha

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry