• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka : :-(:-(:-(

asionek : jaki cellulit, bo ja nie widze a oko mam lepsze niz lupa ;)
a jak nawet wyszedl od czasu ostatniego zdjecia to sie nim nie przejmuj! pozniej bedziesz myslec o celulitach kilogramach rozstepach i innych :)

brzuch moze i duzy , ale dziewczyny na naszym watku maja wieksze i ja tez juz bym chciala hehe
a cellulit mam , na szczesicie przy takim swietle i nie robione od tylu nie widac , ale jest i to nawet juz na kolan z przodku :(
masz racje bede sie martwic pozniej :)

Asionku jesteśmy w klubie Góra dolin na dupce :sorry2: a co do swojej wagi to nie mów hop póki nie przeskoczysz, może nie będzie aż tyle??? :tak: nie ma co na razie zakładać :tak:

hehe no mozemy jakis klub dolin zalozyc :))
a wage no coz tak sobie wymyslilam patrzac ile tyja kobiety w mojej rodzinie :) siorki mialy po 20 kg do przodu .. na szczescie szybko je zgubily i mam po 3 ciazach tez , a nawet chudsze sa wiec jakas nadzieja i dla mnie jest :))

reklama
pszczółeczko - ogromne gratulacje !!!!!!
Wpadnij do nas i pokaż piękne kreseczki :))))))

just - śliczny brzuszek, taki okrąglutki i gładziutki :-) Cudo !!!!!!

Asionek - ja tam widzę tylko mały brzuszek i zgrabną pupę :zawstydzona/y: żadnych fałd, cellulitów i innych urozmaiceń ;-) Bardzo ładny brzuszek, pupa i nogi :-)

Czesc dziewczynki

Nie reaguje na leki, ciągle gorączkuje, dalej jest ta niedrożność, nie przyjmuje płynów i przyplątało się chyba zapalenie płuc :(

Rureczko bardzo mi przykro z powodu taty,mam nadzieje ze bedzie lepiej.Wiem co przezywasz,bo ja w 2008 roku przezylam to samo :-( tylko ze mojej mamy nie uratowali za dlugo zwlekali z operacja,chodzila z peknietym wrzodem az wdalo sie zapalenie otrzewnej i sepsa i jak wiadomo na ratunek bylo za pozno :-(:-( a u Twojego taty cos robia ?? i wiadomo co bylo powodem krwawienia ??? tule Cie najmocniej jak tylko potrafie ...

Made dzieki :) na szczescie na fotce nie widac , za to przed lustrem w lazience to juz tak kolorowo nie jest

Edyta hej !!!!!!!!!!!!! co tam u ciebie ?? :))

Made :-D:-D:-D mówisz, że na Twoich oczach odbywały się akty :-D ptak też stworzenie boże skoro już tak na świętości się powołujemy :-D:-D:-D
oj koleżanko jak zawsze poprawisz mi humor :happy2: :-D dobrze, że już z nami jesteś :tak:

Pysiu dobranoc!

Edytka nic nie robią, mówią, że trzeba czekać i tyle... Jutro o 8 mam przyjść do szpitala, będzie podjęta decyzja czy operacja czy nie.

Asionek - ja wyczuwam, że Ty ewidentnie pragniesz łechtania :-D)))))) Wstawiaj foty, a ja będę komplementować :-p;-)

pysiaczku - pięknych snów ;))))

just - :-D)))) jak byś kiedyś chciała, to mogę Ci tą boskość opisać ze szczegółami :zawstydzona/y: utkwiło mi niechcący w pamięci :)))))))))))

:-D Made ja podziękuję za szczegóły, wystarczy, że znam w wydaniu ludzkim :-D ornitologia nigdy nie interesowała mnie na serio :-D:-D:-D

reklama
Edytka nic nie robią, mówią, że trzeba czekać i tyle... Jutro o 8 mam przyjść do szpitala, będzie podjęta decyzja czy operacja czy nie.

Oni zawsze tak mowia u mojej mamy tez czekali i co ??? jestem wsciekla na nich :wściekła/y::wściekła/y:,gdyby wczesniej ja operowali moja mamy by ZYLA... a wyobraz sobie operowali ja ale w momencie kiedy caly organizm byl zaatakowany przez sepse i gdy bylo juz za pozno na ratunek dla niej :-( nie bede pisac drobiazgowo,ale co przezylam bylo straszne...

Ja jednak mam nadzieje ze lekarze zdecyduja sie operowac Twojego Tate i ze bedzie wszystko ok.

Asionku a u mnie wszystko dobrze,maly grzeczny nie sprawia problemow,jest wesolym brykajacym chlopcem :-) starszaki szaleja za Natankiem,sa w nim zakochani :-D
A doczytalam ze Ty spodziewasz sie synusia,w takim razie gratuluje.Imie juz macie wybrane ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry