• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ostatnia edycja:
Nie reaguje na leki, ciągle gorączkuje, dalej jest ta niedrożność, nie przyjmuje płynów i przyplątało się chyba zapalenie płuc :(

osz kurka $%^&^%$%$%$$% by to wszystko... :-(
tulę Kochana Rureczko, mam nadzieję, że jednak coś się poprawi :* wiem, że to słabo pomaga, takie mówienie, ale szczerze życzę mu powrotu do zdrowia!

Pysiu :zawstydzona/y: brzuchacz większy już teraz ze mnie, mam nadzieję, że jakoś to zejdzie w miarę szybko i bezboleśnie :sorry2:

Jos dziecko w stylu marinero i mama musi się dopasować :-D teraz już pozostaje mi tylko wierzyć w mój seksowny wygląd :-D:-D

PSZCZÓŁKO MOJE GRATULACJE!!!!!

Made znów gdzieś wcięło, chyba te gołębie ją tak wciągnęły ostatnio :-p:-D

Koccurrooo Ty też uciekłaś???

Młoda w takim stanie dla kobiety szacunku nie mają w tej szkole??? ;-)

asionek cholera jakie nogi !!! :-D:-D:szok:

boogie jaki biust o cholera !!! :szok::-D:-D

No brzuszki oczywiście też niczego sobie :-p:-p:-D:-D

made czekam z utęsknieniem :hmm:

ewula a pokażesz nam kropeczkę ??? :-):-):-)

GRATULACJE DLA PSZCZÓŁECZKI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

tiaaa nogi to moze i mialam fajne jakos w zeszle wakacje :) teraz porosly cellulitem :/ i dupka tez :((

Asionek musze napisać referat na temat : " FORMY PRAWNE PODMIOTU GOSPODARCZEGO."
A farbuje na paloną kawe :-)
Pysia ja tez zawsze wszystko na ostatnio chwile ...

ooo juz widzie kolezanka ci pomogla :) ja tez chcialam wlasnie ci poroadzic neta :))

hahahahahahaha widzisz Koccurrku jak to jest :-D:-D:-D

Ty mi starszą koleżanką oczu nie mydl :-D
tu wiek nie ma do gadania jak na wadze jest 12+ i od dwóch miesięcy nie można w spodnie normalne się wbić, a ciążowe za gorące, a jak dziś założyłam takie letnie "haremki" to w sklepie myślałam, że się ze wstydu spalę... taaaaakie góra doliny na doopce :wściekła/y: :szok:
i weź tu nie narzekaj... jak się w nocy jak kurczak na rożnie przewracasz z boku na bok :dry:

Ja wieeem, że ważne, żeby Remi był zdrowy i tak dalej, ale ciężko się pogodzić z faktem, że aż tyle ważę, bo nigdy tyle nie ważyłam nawet jak zbierałam tłuszczyk zimową porą :sorry2:
ech... Będziemy z Remikiem trenować moją kondyszkę na nowo, mam nadzieję :dry:

Just tylko 12 kg ?? !!! wow niezle ja to pewnie do 20 dobije :(
a dolki , pagurki i wzgorki na dupsku tez mam hehe

Byłam u taty:-(

Jest gorzej:-(

przykro mi bardzo :(((
kurcze niech cos w koncu zrobia !!
oby sie poprawilo trzymam za tate mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!

rurka : :-(:-(:-(

asionek : jaki cellulit, bo ja nie widze a oko mam lepsze niz lupa ;)
a jak nawet wyszedl od czasu ostatniego zdjecia to sie nim nie przejmuj! pozniej bedziesz myslec o celulitach kilogramach rozstepach i innych :)

Asionku jesteśmy w klubie Góra dolin na dupce :sorry2: a co do swojej wagi to nie mów hop póki nie przeskoczysz, może nie będzie aż tyle??? :tak: nie ma co na razie zakładać :tak:

reklama
rureczka - kochana, nawet nie wiem co napisać by Ci choć w minimalnym stopniu ulżyć :(((( Jasny gwint...przyznam, że po cichu liczyłam na dużo lepsze informacje. Bardzo Ci współczuję.

just - no przyszłam z tego placu zabaw, wzięłam prysznic, bach na internet, a tu - dupa !!! Internetu brak :/
Nawiązując do naszych ulubionych posrańców...bezczelnie na moich oczach kopulowały :zawstydzona/y: najświętsza panienko co za obrzydlistwo :))))))

Kocurek - Ty lepiej się przyznaj, że chcesz te randkowe majtochy wywalić na ekran :-p )))))) BUZI równieśniczko :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry