Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

brzuchacz większy już teraz ze mnie, mam nadzieję, że jakoś to zejdzie w miarę szybko i bezboleśnie 
teraz już pozostaje mi tylko wierzyć w mój seksowny wygląd 

asionek cholera jakie nogi !!!
boogie jaki biust o cholera !!!
No brzuszki oczywiście też niczego sobie![]()
made czekam z utęsknieniem![]()
ewula a pokażesz nam kropeczkę ??? :-):-):-)
GRATULACJE DLA PSZCZÓŁECZKI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Asionek musze napisać referat na temat : " FORMY PRAWNE PODMIOTU GOSPODARCZEGO."
A farbuje na paloną kawe :-)
Pysia ja tez zawsze wszystko na ostatnio chwile ...
hahahahahahaha widzisz Koccurrku jak to jest![]()
Ty mi starszą koleżanką oczu nie mydl![]()
tu wiek nie ma do gadania jak na wadze jest 12+ i od dwóch miesięcy nie można w spodnie normalne się wbić, a ciążowe za gorące, a jak dziś założyłam takie letnie "haremki" to w sklepie myślałam, że się ze wstydu spalę... taaaaakie góra doliny na doopce![]()
i weź tu nie narzekaj... jak się w nocy jak kurczak na rożnie przewracasz z boku na bok
Ja wieeem, że ważne, żeby Remi był zdrowy i tak dalej, ale ciężko się pogodzić z faktem, że aż tyle ważę, bo nigdy tyle nie ważyłam nawet jak zbierałam tłuszczyk zimową porą
ech... Będziemy z Remikiem trenować moją kondyszkę na nowo, mam nadzieję![]()
Byłam u taty:-(
Jest gorzej:-(
a co do swojej wagi to nie mów hop póki nie przeskoczysz, może nie będzie aż tyle???
nie ma co na razie zakładać 
najświętsza panienko co za obrzydlistwo
)))))) BUZI równieśniczko