• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak Kocurku byłam, dobra była :tak:
tylko wiesz ja już coś tam zjadłam w locie, zanim się z nią spotkałam i tak było wiesz.... Trochę na dojedzenie się :-D i jeszcze później lody :dry: a doopka i brzuch rośnie :zawstydzona/y:

reklama
boogie Weź przestań, proszę... :sorry2: Ty jak asionek mydlisz oczy starszej koleżance :-) asionek to cellulit że niby ma hahahaha :-D:-D:-D
CZY WY W OGÓLE WIECIE CO TO DOOPKA I CELLULIT ???????? Bo może powinnam Was uświadomić na własnym przykładzie hahahahaha... no może jednak nie :dry:

Fajne macie te brzuszki:tak:
Co do zajadania, to ja właśnie wszamałam paczkę śliwek suszonych:zawstydzona/y: musiałam, tak za mną chodziły:zawstydzona/y:

Młoda co do referatu, włąsnie miałam napisać, że w internecie na pewno coś znajdziesz:tak:

hahahahahahaha widzisz Koccurrku jak to jest :-D:-D:-D

Ty mi starszą koleżanką oczu nie mydl :-D
tu wiek nie ma do gadania jak na wadze jest 12+ i od dwóch miesięcy nie można w spodnie normalne się wbić, a ciążowe za gorące, a jak dziś założyłam takie letnie "haremki" to w sklepie myślałam, że się ze wstydu spalę... taaaaakie góra doliny na doopce :wściekła/y: :szok:
i weź tu nie narzekaj... jak się w nocy jak kurczak na rożnie przewracasz z boku na bok :dry:

Ja wieeem, że ważne, żeby Remi był zdrowy i tak dalej, ale ciężko się pogodzić z faktem, że aż tyle ważę, bo nigdy tyle nie ważyłam nawet jak zbierałam tłuszczyk zimową porą :sorry2:
ech... Będziemy z Remikiem trenować moją kondyszkę na nowo, mam nadzieję :dry:

Pewnie że może być, tylko nie pisz wszystkiego wyrzuć rzeczy bardzie ogólnikowe i dodaj trochę przykładów takich organizacji i spółek:tak:

heja :) jestem :)
mlody sie wybawil, kapiel, najadl sie i padl jak kawka w minute, juz spi :)
F. wroci pozno z pracy, ja odpoczywam :) ledow zipie...

widze ze na watku dobre nowiny :)))

pszczolka : OGROMNIASTE GRATULACJE !!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

asionek : fajny brzusiu, spory jak na 18-19 tydzien :) a wlasciwie to bylo wczesniej!!! wow :))))) ja kiedys wkleilam moj z 19tc to sie dziewczyny smialy ze sciemniam ze w ciazy ale tym razem licze n szybsze objawienie sie pepka na wierzchu i ze wczesniej mi ludzie zaczna ustepowac miejsca w autobusie i tej ù$$$:§!!!%*$ù§!! administracji :)

just : super brzuchol, bo to to juz brzuchol jest :) no i marynarskie pasy jak sie patrzy :)))))))

mlodamamusia : powodzenia z referatem!

ide sobie cos zrobic do jedzenia!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry