• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku krótsze mam teraz :(

Bądźcie ze mnie dumne, zmusiłam się i napisałam podania do pracy i CV. I tak zamierzam wyjechać, ale przezorny zawsze ubezpieczony :-D

Asionek, Młoda hej :)

hej :)
brawo!!!!!!!!!!!!! normalnie jestes wielka :)))

:dry: wiedziałam, ja to wiedziałam... Wyszłam z domu, zrobiłam zakupy i co???? Jak wracałam, to znajoma do mnie zadzwoniła, że za pół godziny idziemy na rybę, bo i ona ma strasznego smaka... wzieła by to cholera :wściekła/y: :dry:

oooo hehe to kolezanka ciebie niezle zakrecila :) tez chce rybke z nad polskiego morza :)))
smacznego :)

reklama
hejka na chwile nim wyjdziemy na podboj placu zabaw :)

asionek : witaj francuska administracjo :) ja dzis dokladnie to samo zalatwialam! deklaraccje, sterty papierow na ksero, itd itp ! a to dopiero poczatek :)

just : ja widzialam napis pod suwaczkiem ale sie wstrzymalam od komentarza hehehe :)
a w sumie ...

odnosnie libido... to mam to co ma just : chetnie oddam nadmiar w dobre rece :)

bo mnie w nocy budzi nie tylko siusiu, powiedzmy raz lub dwa siusiu a raz ... hormon ;)))

RURECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOCUREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brzuch mi rośnie z próżności :))))))))) BUZI Kochane !!!!!

Nie dałam rady wszystkiego nadrobić, bo te wielkie litery mnie przeraziły :-D)))))
Wczoraj jak wiecie pojechałam po tusz, cały plan wyprawy dał w łeb, bo na miejscu się okazało, że pomyliłam CH :-( Rossmana nie było tylko Natura...w której kupiłam sobie krem na rozstępy z Ziajki ;-) I zahaczyliśmy jeszcze o InterSport po prezent dla mojego skromnego aczkolwiek wymagającego chrześniaka, czyli: wszystko ciociu piękne, śliczne, cud malina, ale wiesz..... jednak NIKE :-D)))) Dzień dziecka z głowy!
Przyjechaliśmy, zjedliśmy i na plac zabaw....Do domku zawitaliśmy po 18, szybki prysznic, chęć zajrzenia na BB i koniec filmu :szok: taśma się w tym miejscu urywa...obudziłam się dzisiaj...
Już zaliczyłam plac zabaw, obiadek, i idziemy ponownie.
Dziękuję Dziewczynki za pamięć, wrócę wieczorem i nadrobię cały wczorajszy dzień i połowę dzisiejszego :-p

Jos administracje to juz poznalam troche , bo w zasadzie ciagle dostaje jakies listy , ze cos trzeba doslac :/ a te cos to cala lista od nowa , z ktorej polowe nie mam w domu i musze dzwonic po roznych urzedach i prosic o nie :/ wrrr nie nawidze papierow :/

Made witaj :)

No! a ja się tak Made o Ciebie martwiłam :( ale wybaczam, w końcu w ciąży jesteś a ja nie chce myszy w domu:-D

Jos zazdroszczę zabaw na placu zabaw, u nas leje jak nie wiem :(

Asionek
pokaż brzuszek :tak:

wieczorem jadę do taty, chociaż na chwilkę, nie można za długo u niego być, bo bardzo słaby jest :( jutro rano zapadnie decyzja o operacji. Muszę z mama do szpitala jechać, posiedzę u niej na oddziale i o 8 do ordynatora mamy iść... oby było dobrze!

CELOWNIK NA 1 O MONICE LECI!

Ostatnia edycja:
niech wam bedzie hhee brzuszek z polowy 4 miesiaca :) dzisiaj zaczelam 5 :) takze jest juz wiekszy niz na fotce troche
tvF3s.jpg

Made zdrowka dla taty duzo !!!!

Piękny, a jaki zgrabniutki :-D i te majtasy :-D

Dziewczyny pamiętacie Pszczółkę z naszego wątku?? wczoraj mi mama pisała, że Pszczółka jest w ciąży :))

reklama
Asionku cud, miód i orzeszki :tak: brzuusio jak malowany ;-)

dzieki Just :)

Piękny, a jaki zgrabniutki :-D i te majtasy :-D

Dziewczyny pamiętacie Pszczółkę z naszego wątku?? wczoraj mi mama pisała, że Pszczółka jest w ciąży :))

hehe no majtki najlepsze , ale w nocy mi najlepiej w takich spac :)
super , ze Pszczolka w ciazy jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asionku skusiłaś mnie :-D więc i ja się pochwalę swoim 9 miesiącem :cool2:

no twoj to juz prawdziwy brzuszek ciazowy :) sliczny i zgrabny :) wcale nie wyglada na 9 miesiac :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry