just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Ech Młoda co pozostało???
jak to się mówi sex to zdrowie, a nie przepraszam to było śmiech to zdrowie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mission accomplished - THE END
Grzesiek też jakby ma problem z zawartością mojego brzucha :-)
Na szczęście on nie z tych, co po pomoc udadzą się w inne ręce - raczej odda się w swoje hahahahha O raany co ja piszę 

ogólnie to ruch to zdrowie
;-)

Co będę owijać w bawełnę ... no to są poważne problemy 
;-);-)
chociaż my raczej z tych wyluzowanych i z humorystycznym dystansem to TAKICH tematów 

i dla chcącego nic trudnego
widzę, że ciążowe trójkąty nie mają racji bytu 
co w przypadku braku ciąży było by spełnieniem męskich fantazji 

;-)Jestem
Już pogodzona))
Rano znowu chcieliśmy się godzić no ale w trakcie dzieci się obudziły((
No ale nic straconegoPo południu nadrobimy
Na 10 idę na pedicure,manicure i brewki a o 16.30 piknik z koszykarzami no i oczywiście idziemy z dziećmi
Wstawię Wam fotkę z meczu,Oliwka z J. Blassingame
Zobacz załącznik 353437
WIOLKA1509 a powiem ci ze czuje sie nawet niezle. Co prawda caly poniedzialek wisialam nad toaleta. Mdłosci sa i smak np na kakao
Za tydzien mam wizyte u lekarza wiec bede wiedziala cos wiecej mozea co u ciebie??
hejka
poldus w zlobku, jestem na BBodpoczywam, zmeczona jestem ze szok choc w nocy spalam ok, tylko raz pobudka na siusiu... no ale co zrobic... na dodatek mnie dzis rano zmulilo.... ale sie obronilam przed pawikiem
kocurek : usmialam sie ze syropu metalicznego, wyobrazilam sobie jak go siorbiesz i bardzo desperacko i wesolo to wygladalo))
oliwka : czekam na foty pazurek
asionek : czekam na foty brzucha...
a buty ja od czasu jak musze pomykac za wozkiem przezucilam sie na plaskie... smutne to troche, wszelkie pbcasy i szpile leza juz prawie 3 lata i sie kurza i ciagle licze ze kiedys sie jeszcze zmotywuje... ale poki co motywacji brak
mlodamamusia : zdrowka zycze!!!
rureczka : jak sie czujesz? jakies nowiny od taty????
just : pokaz foto spodni w paski))
jos:-) gdyby to pragnienie zalania się metaliczną glukozą nie było tak tragicznie zdesperowane, to dosłownie czysta komedia hahahahaha !!!
boogie Ty też siorbacz mały ???
wiola no masssakra - ja zazwyczaj takich rzeczy nie robię :-)
Dziewczynki - zaraz będę masowac cellulit - kupiłam sobie dwa kremy z Eveline (składniki te same co w kremach za 100zł, tylko konsystencja gorsza) - jeden chłodzący, a drugi rozgrzewający i do boju !!
Just świetne![]()
to teraz moje :-)
Zobacz załącznik 353472Zobacz załącznik 353474 Moja psina odpoczywająca po spacerku![]()
Zobacz załącznik 353473Zobacz załącznik 353475 POdobne do spodenek Remika;-)
Asionek ten czerwony lakier ze zdjęcia to Revlon,niestety nie ma nr nadrukowanego
Ale już bliżej niż dalej
ZOBACZCIE TO!!!
Małe diody metodą antykoncepcji dla katolików. - Forum gp24.pl
hahahahahaprzepraszam, ale "polecane przez katechetów" mnie rozłożyło
no fajne fajne... tylko po co, skoro to tylko termometr z większą pamięcią
rureczka a co w tej paczce???

bierzcie i czyńcie powinność