• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodamamusia i bardzo słusznie !! Nie żałuj sobie przyjemności :-)

boogie u mnie to chyba wychodzi na to, że ochota na sex była potrzebna stricte do prokreacji :-D Mission accomplished - THE END :-D Grzesiek też jakby ma problem z zawartością mojego brzucha :-):tak: Na szczęście on nie z tych, co po pomoc udadzą się w inne ręce - raczej odda się w swoje hahahahha O raany co ja piszę :-D:-D:szok:

Ostatnia edycja:
mlodamamusia jak to się mówi.. "nic co ludzkie..." albo "trzeba umieć sobie radzić" :-D Co będę owijać w bawełnę ... no to są poważne problemy :-p

Ostatnia edycja:
Jak G kiedykolwiek mnie tu wytropi i sobie poczyta to mnie zamordujcie... :sorry2::-p chociaż my raczej z tych wyluzowanych i z humorystycznym dystansem to TAKICH tematów :tak:

Ostatnia edycja:
hahahahahahahaha no to się uśmiałam :-D:-D:-D

Kocurrku dokładnie nic co ludzkie nie jest mi obce :-D i dla chcącego nic trudnego :-D widzę, że ciążowe trójkąty nie mają racji bytu :-D:-D :-D co w przypadku braku ciąży było by spełnieniem męskich fantazji :-D:-D:-D

u nas niestety kraj konserwatywny, sex to temat TABU, więc jak możemy to sobie rozmawiajmy o tym na luzie, każdy wie skąd się jego dziecko wzięło lub weźmie :tak::-p;-)

Ostatnia edycja:
hej, hej widze humorki dobre od rana to najwazniejsze :))

Jestem:)
Już pogodzona:)))
Rano znowu chcieliśmy się godzić no ale w trakcie dzieci się obudziły:(((
No ale nic straconego:) Po południu nadrobimy:)
Na 10 idę na pedicure,manicure i brewki a o 16.30 piknik z koszykarzami no i oczywiście idziemy z dziećmi:)
Wstawię Wam fotkę z meczu,Oliwka z J. Blassingame:)

Zobacz załącznik 353437

no to teraz mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&& za armie :))
super fotka i coreczka jak zwykle sliczna :)

WIOLKA1509 a powiem ci ze czuje sie nawet niezle. Co prawda caly poniedzialek wisialam nad toaleta. Mdłosci sa i smak np na kakao :)
Za tydzien mam wizyte u lekarza wiec bede wiedziala cos wiecej moze :) a co u ciebie??

ooo widze to samo co u mnie bylo na poczatku :)
kakao zostalo ze mna do dzisiaj :))

hejka :)

poldus w zlobku, jestem na BB :) odpoczywam, zmeczona jestem ze szok choc w nocy spalam ok, tylko raz pobudka na siusiu... no ale co zrobic... na dodatek mnie dzis rano zmulilo.... ale sie obronilam przed pawikiem :)

kocurek : usmialam sie ze syropu metalicznego, wyobrazilam sobie jak go siorbiesz i bardzo desperacko i wesolo to wygladalo :)))

oliwka : czekam na foty pazurek

asionek : czekam na foty brzucha...
a buty ja od czasu jak musze pomykac za wozkiem przezucilam sie na plaskie... smutne to troche, wszelkie pbcasy i szpile leza juz prawie 3 lata i sie kurza i ciagle licze ze kiedys sie jeszcze zmotywuje... ale poki co motywacji brak :)

mlodamamusia : zdrowka zycze!!!

rureczka : jak sie czujesz? jakies nowiny od taty????

just : pokaz foto spodni w paski :)))

moge wkleic stara fotke lub poczekasz na nastepna gdzies za dwa tyg. :)) bo robie w polowie kazdego miesiaca jakos :)
tez musze pozalatwiac mase papierow :/ wkurza mnie to tutaj , ze ciagle cos :/ niby zdeklarowalam ciaze , a teraz przyszlo mi znowu , ze mam zdeklarowac plus doslac milon papierow jak zwykle , ktorych dadam polowy nie mam i znowu mlatanie i zalatwianie ich :/ wrrr

co do butow mam nadzieje, ze jedna moje obcasy nie pojda calkiem w odstawke , bo bardzo lubie :)

jos :-D :-) gdyby to pragnienie zalania się metaliczną glukozą nie było tak tragicznie zdesperowane, to dosłownie czysta komedia hahahahaha !!!
boogie Ty też siorbacz mały ??? :-D
wiola no masssakra - ja zazwyczaj takich rzeczy nie robię :-)

Dziewczynki - zaraz będę masowac cellulit - kupiłam sobie dwa kremy z Eveline (składniki te same co w kremach za 100zł, tylko konsystencja gorsza) - jeden chłodzący, a drugi rozgrzewający i do boju !!

mam ten chlodzacy i wlasnie nie wiem czy moge sie niem smarowac ??
bo kurcze najabrdziej boje sie , ze naciagnie mi skore i rozstepy przez to wyjda :/

Just świetne :-D
to teraz moje :-)

Zobacz załącznik 353472Zobacz załącznik 353474 Moja psina odpoczywająca po spacerku :-D
Zobacz załącznik 353473Zobacz załącznik 353475 POdobne do spodenek Remika :-D ;-)

super ubranka :))) wszystko takie male to jest przeslodkie :)))
moja mama bedzie u mnie 22 maja i nawiezie mi juz rzeczy dla malego :) sie doczekac nie moge !!

Asionek ten czerwony lakier ze zdjęcia to Revlon,niestety nie ma nr nadrukowanego:(
Ale już bliżej niż dalej:)

ZOBACZCIE TO!!!
Małe diody metodą antykoncepcji dla katolików. - Forum gp24.pl

hehe no coraz blizej zagadki :)
taaa kosciol zaleca , moze jeszcze da kase kazdej parafiance na to cudo :))

hahahahaha :-D przepraszam, ale "polecane przez katechetów" mnie rozłożyło :sorry2: no fajne fajne... tylko po co, skoro to tylko termometr z większą pamięcią :dry:

rureczka a co w tej paczce???

no mnie tez to rozbawilo hehe
moj tez jakos chyba boi sie przytulanek we 3 ... wsumie ja jakis potrzeb nie mam , moje libido spadlo bardzo

za to nasza Just ma sporo do oddania :))

Asionku bierzcie z tego wszyscy :-D:-D:-D:-D bierzcie i czyńcie powinność :-D

jestem już straaasznie głodna, chyba z ryby nici, więc idę do sklepu po jakieś zakupy, nie długo wracam ;-)

reklama
Kocurku krótsze mam teraz :(

Bądźcie ze mnie dumne, zmusiłam się i napisałam podania do pracy i CV. I tak zamierzam wyjechać, ale przezorny zawsze ubezpieczony :-D

Asionek, Młoda hej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry