• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Teraz robiłaś czy wcześniej?
Szkoda kurde...przepraszam za namawianie ale ten śluz i tak krótka @..............

rurka wynik wynikem ;-) kocurek oczywiście nie będzie wołał "testuj" aale..... :-)
Ooooj... no dobra, ale przynajmniej jest pewność :)..

pa jos !!!

Ja muszę się zabrać za maila do naszej projektantki... Jestem ogólnie strasznie przejęta :szok:, bo Grzesiek dał mi swobodę działania w kwestii wnętrz, wczoraj przedstawiłam mu pomysły i kazałam wskazać te, które najbardziej mu się podobają - na szczęście mamy podobny gust :tak: - funkcjonalność, prostota, kontrasty, trochę szorstkiego chłodu kamienia tu i ówdzie ;-) i zero zabawy żywymi kolorami !!! No chyba, żeby jakieś dotknięcie tu i tam :-)

Ostatnia edycja:
Teraz zrobiłam :)

Oliwcia
ja się nie gniewam, ja wiedziałam, że on nie ma prawa wyjść i zrobiłam go, żebyście nie musiały mnie tydzień czasu namawiać na zrobienie :-D

Przyszła moja paczka z Bourjois :-D

Już wcześniej były takie komputery płodności, niestety 2 tyś. zł będzie wiele osób odstraszać...

hahahahaha :-D przepraszam, ale "polecane przez katechetów" mnie rozłożyło :sorry2: no fajne fajne... tylko po co, skoro to tylko termometr z większą pamięcią :dry:

rureczka a co w tej paczce???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry