• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie ... jos mi tylko chodzi o to, żeby dziecku nie szkodziły - a jesli nie drażnią mojej skóry to co tam !!! Odczekałam 4 miesiące i jestem przekonana, ze kofeina i inne substancje nie mają szans dostać się do krwiobiegu maluszka :) Bardziej się obawiam chodzic po ulicach i wdychac wyziewy samochodowe ;))))

reklama
Do usług, ja na sobie przerobiłam ten temat, kosmetyki z Eveline bardziej wolę, ale słuchajcie kupiłam z Perfecty, one zawsze mają taki chłodzący efekt i pachną takim mentolem, kupiłam specjalny dla kobiet w ciąży do biustu i brzuszka i wiecie co???? :szok: zapach powodował u mnie mdłości, musiałam biec pod prysznic i się myć, bo nie wytrzymałam, to samo z zapachem lawendy... A o najśmieszniejsze balsam który stosuję z Eveline pachnie kokosem i orchideą, więc bardzo aromatyczny, a nie przeszkadza mi :dry:

a spodziany są extra, strasznie mi się podoba taki marinero styl :D sama uwielbiam nosić paski :D

Kocurku no chyba, że tak :sorry2:

Karola zaraz wsiadam w pociąg.. na te moje obolałe i zabąblowane stopy przydało by się takie moczenie :-D

Ostatnia edycja:
Rurka jesteś no !;** Moze to tylko plamienia ?
TESTUJ KOCHANA TESTUJ !!
&&&&&&&&&&&
Oliwka widze ze humorek sie trzyma ? ;-) zaraz jestem u Ciebie i pomoczymy sie razem :-)
Przydałoby mi sie na te spuchnięte nogi :-(

Kochane lece do tego lekarza moze mnie jeszcze dzisiaj przymie... :-)
BAJ;*
Bede niedługo;*

reklama
dziewczyny lece ! mam do zalatwienia ^poczte i administracje

rurka : zatestuj kobieto dla spokoju siwetgo... co masz do stracenia??? skoro juz myslalas ze to @ i ze to przez hormony sie nie udaje/ nie uda dopoki nie podleczysz ??? :)

oliwka : zazdroszcze kosmetyczki :)
ja lece zalatwiac gowni***a adminsitracje... niestety ! pa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry