• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek też oglądałam ich strone jak ta promocja była, ale nie znam ich perfum i nie chciałam w ciemno zamawiać :( a szkoda... jakbym wiedziała wcześniej to poszłabym powąchać, obadać i może moja kolekcja byłaby większa :-D

Just jak stopki??

MADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rurka aaajjj ... ale to była promocja, że mogłaś COKOLWIEK wybrać za złotówkę w ciągu 24h :szok: :-D

No jak made TEGO nie usłyszy......... :-):-D:-D:-D

Kocuurrku teraz siedzę i czekam :dry: znajoma miała ze mną wybrać się na rybę, do takiej knajpki na kutrze, wysłałam smsa, a jestem już trochę głodna i myślałam, że rach ciach i pojedziemy :dry: generalnie doprasowałam resztę pieluszek i ciuchów swoich, które leżały już na stercie, czyli takie kontrolowane nic nie róbstwo poczyniam :-D

Rurreczko znów kosmetykowe szaleństwo :-D moja mama jak mnie widziała zimą, to przyniosła taki transparentny puder, tusz do rzęs i kazała się malować, bo wyglądałam na chorą :-D:-D:-D jej zdaniem oczywiście
a stopy, dziękuję noszą po tym świecie, całe szczęście, bo wczoraj było bardzo źle, a dzisiaj jest ok :tak:

a tak btw czytałyście co oni mi tu piszą pod suwaczkiem???? :-D no takie rady dla singla oczekującego na dziecko, chyba nie na miejscu :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To super :))

A ja się umówiłam do fryzjera, bo już na te czarne włosy patrzeć nie mogę... ma mi zrobić dekoloryzację i położyć jakiś jaśniejszy kolor... aż się boję co to będzie... a jeszcze pół roku tema miałam śliczne swoje, naturalne, długie i nie wiem co mnie podkusiło :/

hahaha boogie :-D to Ci poradzili :tak: ... specjalnie odblokowałam sygnaturki z ciekawości.. No ja w sumie już powoli zapominam, że istniało coś takiego jak sex ;-) zdecydowanie nie mamy ochoty robić tego we troje :-D

rurka a masz takiej długości włoski jak w avatarku? Czy krótsze??

Jestem :-D

Niestety nie załapałam się do lekarza...
BO moj lekarz przyjmuje tylko dzieci do jutra...
Ale jestem zapisana na poniedziałek... ;-)

No i kurka siwa ide poźniej sobie kupić bluzke :-D i takie fajne spodnie z materiału :-D ;-)
A co mi tam :-D

Wiesz Kocurku gdyby nie to, że ja jestem singlem, to może bym się skusiła:-p A co, tylko podobno męskie nasienie przyśpiesza poród, więc zabawa musiałaby być kontrolowana :-D wiec po zawodach hahahahahaha, bo z tym moim libido to jaja są jak berety :-D człowiek jak ma celibat i mógłby tym co tego sexu potrzebują oddać trochę tego towaru, to jak na złość nie ma jak :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry