rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocurku 2 perfumy i 2 eyelinery 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja czekam z utęsknieniem na Evidence za zyla 

znajoma miała ze mną wybrać się na rybę, do takiej knajpki na kutrze, wysłałam smsa, a jestem już trochę głodna i myślałam, że rach ciach i pojedziemy
generalnie doprasowałam resztę pieluszek i ciuchów swoich, które leżały już na stercie, czyli takie kontrolowane nic nie róbstwo poczyniam 
moja mama jak mnie widziała zimą, to przyniosła taki transparentny puder, tusz do rzęs i kazała się malować, bo wyglądałam na chorą 

jej zdaniem oczywiście 
no takie rady dla singla oczekującego na dziecko, chyba nie na miejscu 

to Ci poradzili
... specjalnie odblokowałam sygnaturki z ciekawości.. No ja w sumie już powoli zapominam, że istniało coś takiego jak sex ;-) zdecydowanie nie mamy ochoty robić tego we troje 
i takie fajne spodnie z materiału
;-) 
A co, tylko podobno męskie nasienie przyśpiesza poród, więc zabawa musiałaby być kontrolowana
wiec po zawodach hahahahahaha, bo z tym moim libido to jaja są jak berety
człowiek jak ma celibat i mógłby tym co tego sexu potrzebują oddać trochę tego towaru, to jak na złość nie ma jak 
zboczuchy kochane;*