• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edytaa gdzie ty byłaś ? ?!!!! kochana opowiadaj co słychać ?;-)
Jak dzieciaczki ?;-)
Rurka tylee;**

Zizi dzięki za pomoc ;**

Uff referat zrobiony :-)
jutro ide do szkoły na dwie lekcje ;-)

Jej ale mam nogi spuchnięte :-(

kochane uciakam;*
Dobranoc;*

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze się przekonacie, jak bardzo taki daszek na ptaszek może być potrzebny :-D:-D:-D:-D

WITAJCIE :-)

rureczka trzymaj się słońce... czekam na wieści - pozytywne!! Mam nadzieję, że lekarze opóźniają zabiegi i informowanie Was, gdyż opracowują strategię działania - u mojego taty prawie tydzień nie operowali (marudzili, ze tata wziął Accard i dlatego) gdyż tyle czasu zajęło im przygotowanie się do nietypowej operacji (przy siadających nerkach, cukrzycy i sercu po zawale). Gdyby nie te szczegółowe przygotowania, to prawdopodobnie by nie przeżył, bo w trakcie zabiegu okazało się, że po prostu tragedia - 3 tętniaki na raz i jeden pękający.. Ale udało się :)
Trzymam kciuki za Twojego tatę !!!!

boogie Zwinęłam żagle wczoraj niespodziewanie.... :))) taka pogoda chyba..

made no majtole bym wywaliła :-p, ale zmieniłam zdanie - nie na TEJ pupie :zawstydzona/y:

libby ładny kawał brzuszka :-) A cellulit już za dwa miesiące będzie spadał, gdzie pieprz rośnie!!! :-D:-D Kurde, u mnie dopiero za cztery :sorry2:

Cześć Dziewczyny, długo wahałam sie czy tu wejść. Bałam sie jak mnie przyjmiecie. dziękuję za pamięć i gratulacje. Jednak chyba nie jest tak kolorowo, ponieważ testy wychodzą mi coraz jaśniejsze i nie wiem, co jest nie tak :-( Co prawda to były trzy różne testy. Wizyta dopiero na 6 czerwca, chyba pójdę dziś do szpitala na jakieś badanie.Co radzicie?

Dzień dobery :-D

Aj ale sie pogoda popsuła... ;/
massakra wieje jak cholera:-(

Oj ale mi sie chce spać :-(

Witaj Kocurku ;*

Pszczółka witaj ;*
Jak bym poczekała do jutra . I rano sikła :-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pszczółka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

łapcie :-);-)

Ostatnia edycja:
Mlodamamusia hej, Ty już na końcówce jesteś, ale fajnie, już nie długo maluszek będzie przy Tobie :-) Kochana, ja robiłam trzy testy i najlepszy był ten w środę po południu, a dziś to ledwo...

Pszczółka-słodziaku mój ,,najlepiej zrób bete i po 2 dniach powtórz -to jest najpewniejsze...
a teraz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za Twoją silną fasolkę !!
bedzie dobrze-myśl pozytywnie!

ściskam i raz jeszcze gratki!!!!:)

Mamusia- witaj:) dzis wolne czy na praktyki???

ja zmykam do Poznania do kumpeli i do superfarmu i po chemię do Lidla :))

papaski:)

Cześć Mama jesteś kochana :)* Dziękuję Ci za wsparcie i dobre słowo :-)

reklama
Mamita od praktyk mam juz spokoj az do października :-)
Dzisiaj szkoła ale tylko 2 lekcje :-)

A co tam u CIebie kochana? ;-)
tęskniłam :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry