Czarny Kocur
Made by Made :*
wiola sukienka przepiękna - ja uwielbiam klasykę :-) i szarości :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tylko kocurek nikogo długo nie chciał BO NIE ;-) aaale znalazł się jeden taki bardziej wytrwały i zauroczony amator 

i udało mu się zdobyć kocura dwa razy 

Rurko zgadzam się z Tobą, lenistwo męczy
Tak mi się przykro zrobiło i smutno strasznie, bo nie mam z kim bliskim podzielić mojej radości z narodzin Remika, tak fizycznie, żeby ktoś był, pogłaskał po brzuchu, przytulił, pomógł w trudnej chwili... Rodzina i znajomi to nie wszystko, czeka mnie teraz wielka próba mojej własnej siły, czy dam radę jako matka, czy odpowiedzialność mnie nie przytłoczy, czy będę dobrą matką, czy zapewnię Mojemu Maleństwu godziwe i pełne życie??? Czy ktoś nas pokocha? Teraz już nie będę sama, ale to oznacza też, że dla kogoś drugiego to nie może stanowić problemu, albo bierze naszą dwójkę, albo nie ma niczego... wiem, że smak życia dopiero poznam, jestem z siebie dumna, że mimo iż moja sytuacja była dla niektórych sytuacją bez wyjścia, nie załamałam się i ponoszę konsekwencje swoich czynów świadomie, i, że wszystko czego do tej pory dokonałam sama i dzięki pomocy ludzi wrażliwych na potrzeby innych i bezinteresownych. Czeka mnie nowy, nieznany etap mojego życia, trochę się tego boję, ale z drugiej strony jak pomyślę, ile miłości bezwarunkowej i radości otrzymam od tego małego człowieka jeszcze w moim brzuchu, to chcę tego jak nigdy dotąd!!!! Dlatego stawię czoło temu wyzwaniu i podejmę walkę, dla siebie i dla Mojego Syna.
Przepraszam, że wylałam to tak na forum, ale wiem, że większość z Was dziewczyny zrozumie, że czasem takie uzewnętrznienie pomaga człowiekowi wyzbyć się obaw i odbierzecie, to jak należy, jako kobiety, matki, oczekujące na swojego Maluszka.
Życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocy, przynoszącej ukojenie po ciężkim dniu, dobranoc.
mam mega mdłości;-( jak sobie pomóc? pooomocy
cześćjadę zaraz do tego gdańska, czekam tylko aż mama wróci bo nie chce tam być sama... jestem bojowa nastawiona i bez konkretów nie mam zamiaru wyjść! Najpierw recepty, i koniecznie chcę wiedzieć co ona myśli o IVF w moim przypadku
trzymajcie kciuki, cmok :*
serge a sukienka na okazje....hm bez okazji. poprostu mi sie spodobala.
nie zgdziwie sie jak wam sie nie spodoba bo ja taka bardziej tradycjonalistka jestem i wzory paskowe, kwiatowe, ani centki mi sie nie podobaja.
ewula poloz sobie oklad na glowe na chwile.