Asionek31
Fanka BB :)
widze humorki jakies nie takie
(
ja dzisiaj przeszlam burze z moim , ale juz jest dobrze
Oliwka foty jak zwykle super
to twoj maz obok?? bo jak tak to bardzo mi kogos przypomina 
Zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rurka niedziela jest wlasnie dla lenistwa wiec spoko
ja wczesniej z moim bylym zero zabezpieczenia 4 lata , teraz z mezem prawie rok i ciazy brak bylo
dopiero jak zaczelam zwracac uwage na dni plodne itd. to i fasolka jest
takze probujcie napewno sie uda niedlugo
)
ja dzisiaj przeszlam burze z moim , ale juz jest dobrze
Oliwka foty jak zwykle super
Zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rurka niedziela jest wlasnie dla lenistwa wiec spoko
Asionek nie zabezpieczamy się już jakiś rok i nic.. Ale takie całkowite starania zaczną się dopiero od września, dlatego chciałabym najpierw zrobić podstawowe badania. Teraz miałam cichą nadzieję, że coś będzie, jednak dzisiejszy test wyszedł negatywnieNa dodatek mam śluz z krwią, więc pewnie @ przylezie :-( Na razie tylko 2 krople za cały dzień, ale jednak.. :-(
ja wczesniej z moim bylym zero zabezpieczenia 4 lata , teraz z mezem prawie rok i ciazy brak bylo
takze probujcie napewno sie uda niedlugo

az nasz zszokowaly jego slowa,oczywiscie T bardzo sie ucieszyl ze jego "SYN" docenia nasze starania.I to prawda ojcem jest ten ktory wychowuje a nie ten ktory splodzil...
Mam kilka koleżanek, którym życie różnie potoczyło się i zostały same z dziećmi. I wcale nie muszą wychowywać ich same - ani się obejrzały, a w ich życiu pojawił się mężczyzna który pokochał i je, i dzieciaczki. Dwie z nich są już zamężne, a jedna bierze ślub w te wakacje!
Ja o słoneczku mogę pomarzyć :-(