• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widze humorki jakies nie takie :((
ja dzisiaj przeszlam burze z moim , ale juz jest dobrze :)

Oliwka foty jak zwykle super :) to twoj maz obok?? bo jak tak to bardzo mi kogos przypomina :)

Zizi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Rurka niedziela jest wlasnie dla lenistwa wiec spoko :)

Asionek nie zabezpieczamy się już jakiś rok i nic.. Ale takie całkowite starania zaczną się dopiero od września, dlatego chciałabym najpierw zrobić podstawowe badania. Teraz miałam cichą nadzieję, że coś będzie, jednak dzisiejszy test wyszedł negatywnie :( Na dodatek mam śluz z krwią, więc pewnie @ przylezie :-( Na razie tylko 2 krople za cały dzień, ale jednak.. :-(

ja wczesniej z moim bylym zero zabezpieczenia 4 lata , teraz z mezem prawie rok i ciazy brak bylo :) dopiero jak zaczelam zwracac uwage na dni plodne itd. to i fasolka jest :)
takze probujcie napewno sie uda niedlugo :))

reklama
Rurko zgadzam się z Tobą, lenistwo męczy :-p:tak:

Tak mi się przykro zrobiło i smutno strasznie, bo nie mam z kim bliskim podzielić mojej radości z narodzin Remika, tak fizycznie, żeby ktoś był, pogłaskał po brzuchu, przytulił, pomógł w trudnej chwili... Rodzina i znajomi to nie wszystko, czeka mnie teraz wielka próba mojej własnej siły, czy dam radę jako matka, czy odpowiedzialność mnie nie przytłoczy, czy będę dobrą matką, czy zapewnię Mojemu Maleństwu godziwe i pełne życie??? Czy ktoś nas pokocha? Teraz już nie będę sama, ale to oznacza też, że dla kogoś drugiego to nie może stanowić problemu, albo bierze naszą dwójkę, albo nie ma niczego... wiem, że smak życia dopiero poznam, jestem z siebie dumna, że mimo iż moja sytuacja była dla niektórych sytuacją bez wyjścia, nie załamałam się i ponoszę konsekwencje swoich czynów świadomie, i, że wszystko czego do tej pory dokonałam sama i dzięki pomocy ludzi wrażliwych na potrzeby innych i bezinteresownych. Czeka mnie nowy, nieznany etap mojego życia, trochę się tego boję, ale z drugiej strony jak pomyślę, ile miłości bezwarunkowej i radości otrzymam od tego małego człowieka jeszcze w moim brzuchu, to chcę tego jak nigdy dotąd!!!! Dlatego stawię czoło temu wyzwaniu i podejmę walkę, dla siebie i dla Mojego Syna.

Przepraszam, że wylałam to tak na forum, ale wiem, że większość z Was dziewczyny zrozumie, że czasem takie uzewnętrznienie pomaga człowiekowi wyzbyć się obaw i odbierzecie, to jak należy, jako kobiety, matki, oczekujące na swojego Maluszka.

Życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocy, przynoszącej ukojenie po ciężkim dniu, dobranoc.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki ;-)

Just czeka Cie nowy,trudny a zarazem cudowny etap Twojego zycia :tak: Napewno czasami bedzie ciezko,ale wiem ze dasz sobie rade...zastanawiasz sie czy ktos Was pokocha?!,ja jestem tego pewna... pisze to z calkowitym przekonaniem, dla wiekszosci facetow kobieta ktora ma juz dziecko jest dla nich niekiedy atrakcyjniejsza niz kobieta bezdzietna :tak: nawet stwierdzam to na moim przykladzie ja mialam 2 synow a zainteresowanie mna jako rozwodka bylo bardzo duze mimo iz mialam juz dzieci,moglam przebierac i tak padlo na mojego ukochanego meza :-p pokochal Alana i Kube jak swoje dzieci,ich orginalny tata czyt.biologiczny nie odzywa sie do nich,no moze czasami...a wiesz co dzisiaj moj 7-letni syn powiedzial ?! ze nie chce nosic nazwiska taty z Polski tylko taty Tomka bo tata Tomek go wychowuje :szok: az nasz zszokowaly jego slowa,oczywiscie T bardzo sie ucieszyl ze jego "SYN" docenia nasze starania.I to prawda ojcem jest ten ktory wychowuje a nie ten ktory splodzil...
Ja zycze Ci z calego serduszka abys znalazla kogos kto jest Wart Ciebie i Twojego Synka buziaki **

Dzień dobry :-)

Wstałam sobie i boli mnie straszanie głowa ;/;/

A wy co tam kochane?
Pewnie jeszcze śpicie:-) ;-)

Just tez mam na 27 maja:-D:-D

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

Łapcie ;-)

WYŁAŹIĆ ZZA KRZAKÓW !!!!

ej dziewczyny bo ja zaraz wychodze do szkoły na dwie lekcje:-D

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane! :-)

Bogusiu, Edyta ma rację... :tak: Z Synusiem za rękę świat stanie się nie tylko bardziej kolorowy, ale też NIC nie tracisz :no: Mam kilka koleżanek, którym życie różnie potoczyło się i zostały same z dziećmi. I wcale nie muszą wychowywać ich same - ani się obejrzały, a w ich życiu pojawił się mężczyzna który pokochał i je, i dzieciaczki. Dwie z nich są już zamężne, a jedna bierze ślub w te wakacje! :tak:

Kocurek szczęściara :zawstydzona/y: Ja o słoneczku mogę pomarzyć :-(

Młodamama ja teraz na bezrobociu od dzisiaj, to z chęcią potowarzyszę Ci :tak: :laugh2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry