• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ech.. Kocurek był i się zmył ;-)

Zizi ja cały dzień w domu, nic ciekawego nie robiłam, leżę i leżę i leżę :-D u nas padało tak delikatnie rano, dobrze, że mi pranie nie zmokło, na szczęście jak wstałam, to szybko zabrałam suszarkę z balkonu, a tak to tylko obiadem w dniu dzisiejszym mogę się pochwalić :-p

Ewula termin Remika mija 27 maja :D czyli jest jeszcze troszkę czasu :-D chociaż coś mi się wydaje, że jakoś szybciej się to odbędzie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
just a masz jeszcze wizyte u gina albo ktg? kurcze już się nie mogę doczekać:) Remik już na pozycji w kasku;) Houston Houston startujemy;)

Ewula a napisz proszę jakie miałaś sygnały na fasolkę, oprócz testu pozytywnego.

Just jesteś towarzyską osoba, raczej cięzko Ci samej siedzieś w domku, no nie??

Ania, starajcie się każdego cyklu a badania zrób przy okazji ;-)

Ewula hahahahahaha Remik już na pozycji, gotów do startu :-D mam jeszcze 18 wizytę u lekarza, więc zobaczymy czy dotrwamy do tego czasu :tak:

Czekam jeszcze na wielkie odliczanie, na razie tylko Remik pyta o pozwolenie na start :-D:-D:-D
przepowiadacze już są, brzuch się lekko opuścił, walizka czeka :-D

Zizi to okrutna męczarnia dla mnie, ja człowiek "dusza towarzystwa" bez kontaktu z ludzmi, żeby jeszcze się można było na zapas wyspać, albo naodpoczywać, bo niedługo pomarzę o chwili dla siebie ;-)

zizi właśnie absolutnie nic;) myślałam ze sie nie udało temka skała raz w dół raz w góre, cycki nie bolały tylko brzuch tak bolał bardziej ale podobnie jak na @ więc dla mnie to był szok;)

justale ty jesteś opanowana ;) ja to bym już co 5 minut sie na porodówkę zbierała;)

Ewula ja mam już niezłego kręćka, bo z domu za daleko nie chcę wychodzić, bo wiesz, jak bym musiała wracać jeszcze po walizkę i dopiero do szpitala, to strach mnie oblatuje :sorry: ale jestem jakoś tak generalnie spokojna :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry