• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć :) jadę zaraz do tego gdańska, czekam tylko aż mama wróci bo nie chce tam być sama... jestem bojowa nastawiona i bez konkretów nie mam zamiaru wyjść! Najpierw recepty, i koniecznie chcę wiedzieć co ona myśli o IVF w moim przypadku:)
trzymajcie kciuki, cmok :*

sergee a u mnie ok.
jestem cala szczesliwa bo sukienka ktora sobie zamowilam wlasnie przyszla:-)
a w domu z mezem ok, nawet lepiej . mala nadal sie budzi po nocach( ale do tego sie juz przyzwyczailam ), wiec nic nowego
przykro mi kochana ze cie zwolnili
rurka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dasz rade.
ewula niektorym pomaga wygazowana cola, a ja pilam litrami wode niegazowana i tez mi pomagalo

Ostatnia edycja:
Wiolka, a sukienka na jaką okazję?.. :-) Wstawiaj fotkę! :tak:
Rurka trzymam kciuki, wypytaj o wszystko, jak trzeba to i listę pytań sobie zrób :tak: &&&&&&&
Ewula nie wiem, niestety... :-( Mnie właściwie dopadły tylko kilka razy, nie mam z tym problemu i nie dowiadywałam się, co może pomóc.. :zawstydzona/y:

ewula oooj ... może urlop dzisiaj...?? Obawiam się, że nie ma sposobów na natyczmiastowe pozbycie sie mdłości :(... chociaż mi troche pomagała pita litrami zimna zielona herbata (liściasta)... jak sie poczujesz lepiej to ja czekam na smska z fotką kropeczki :)...

serge a sukienka na okazje....hm bez okazji. poprostu mi sie spodobala.
nie zgdziwie sie jak wam sie nie spodoba bo ja taka bardziej tradycjonalistka jestem i wzory paskowe, kwiatowe, ani centki mi sie nie podobaja.
ewula poloz sobie oklad na glowe na chwile.

Załączniki

• DSCN4860.jpg
    DSCN4860.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry