młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Witam Was Dziewczyny :-) Pamiętacie mnie jeszcze??? Tyle razy już zaczynałam do Was pisać, ale kasowałam każdego rozpoczętego posta...
Młodamamusiu i JustBoogie przyjmijcie moje ogromne GRATULACJE!!!!!! Ślicznych macie chłopaczków*
Wisienka dla Ciebie również ogromne GRATULACJE!!!!! I nie martw sie, wszystko będzie dobrze. jak czytałam opis twojego porodu to jakbym czytała swój. To samo najpierw sn a na koniec cc. I problemy z blizną też. Przez miesiąc chodziłam do chirurga na czyszczenie rany. Emi jest śliczna*
Libby Paulina Wam życzę szybkich i lekkich porodów. Ale fajnie, już nie długo utulicie swoje maluszki :-)
Kocurek, Made, Oliwka, Rureczka, Wiola, Marcepanek, Pysia witajcie :-)
A co u mnie; wyszło, że mam hasimoto i dlatego straciłam dzidzię. Na razie muszę brać leki i zabezpieczać się, jak wyniki będą dobre to powrócę do grona staraczek we wrześniu bądź w październiku. A na razie czekam na urlop- już od poniedziałku dwa tygodnie wolnego :-) Pozdrawiam Was gorąco :-)
Pszczółko kochanie dziękuję Ci bardzo;**
Oliwka śliczna kobito !:-)

Tragedia, okazało się, że nawet instalację elektryczną musimy wymieniać, żeby za chwilę ponownie ścian nie rozwalać....Idzie to wszystko jak przysłowiowa krew z nosa, mam nadzieję, ze do porodu się uporamy z tym g....em :/
To może mała kawka???