• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ogladałam Stefka Karwowskiego i pazury malowałam :zawstydzona/y: Ja wkładam do garnka zalewam zimną wodą, solę, przykrywam i gotuję 30 min :) Wtedy jest taka akurat :)

reklama
asionek co slychac? jak upaly? przyslij mi troche ciepelka

a jakos leci :) chociaz ostatnio cos mi niedobrze jest :/ mam nadzieje , ze mdlosci nie wracaja !!!
upaly mecza jak cholera mam dosc wiec z mila checia przesle do ciebie :)
ale z tego co widzialam to chyba cieplo macie w Pl :)

Asionek - a jakiś taki mam dzień leniwy :eek: może po obiedzie się zmieni...?

[

bywa i tak :)

hej kochane-ja się melduje dalej 2w1, jakby coś to dam znać Libby a ona was pewnie powiadomi-gorzej jak nas dwie weźmie w tym samym czasie jak Just i Młodą;)

skurcze nieregularne są, trochę zaczęłam puchnąć,zalew śluzu? ale jak na razie moja córka woli mój brzuszek;)
Libby-a ty się kochana nie martw tą panią psycholog-już za tydzień może obie będziemy tulić swoje słodkości;)

Made-ja też mam ochotę na tą gotowaną kukurydzę-a z tego co pamiętam to gotuje się ok.2 godzin-trzeba samemu sprawdzać twardość kulek, dajesz trochę soli i cukru do gotowania

pozdrawiam

no moze tak byc , ze razem pojdziecie rodzic :))

Zobacz załącznik 371871Zobacz załącznik 371872Zobacz załącznik 371873
Proszę bardzo, nasza Oliwka :))

Kocurek ja wczoraj pożarłam 3 a dzisiaj 1 :-D

super Oliwka !! :)

młodamamusia - no między nami trzema trzy dni :-D ja pierwsza w kolejce, za mną pysiaczek i Kocurek :)))) No ciekawe jak to będzie ;-)

a ja ??? !!

helol :)

podczytuje was, ale mam lenia na pisanie :)

oliwka : super fryzurka!!!

made, pysia, kocurek : wam juz faktycznie nieduzo czasu zostalo!!!

wiolka : pokaz jakie snowe fotki iwusiowych oczkow :)

pozdrawiam wszystkie b

Asionek - wybacz :zawstydzona/y: Byłam przekonana, że nas dzieli więcej tygodni niż tylko jeden :szok: No to będzie niezła nerwówa :-D))))

jos - też mam dzisiaj taki dzień ;))) Upały jednak nie są dla kobiet w ciąży :baffled:

rureczka - wrzuciłam trzy kolby, zobaczymy co to z tego wyjdzie :-))))) a Ty przestań się tak upiększać :-p ileż można...? :)))))))))))))))

Lecę poskubać kukurydzę.

cieeeeepłłoooooo :-D

Zobacz załącznik 371910

4.jpg

Uuuffff.... najedzona.... opita do granic możliwości :zawstydzona/y:

asionek kurczę.. ja też byłam przekonana, że Ty jakiś miesiąc po nas :sorry2:

jooosss hello chudziaczku ;-) Fajny masz brzuś już :-)

mlodamamusia Rafałek jest przekochany :)))))))))))))

made i jak tam króliczku.. masz w ogole jeszcze miejsce na te kolby??? :-D:-D

Ostatnia edycja:
Kocurek - sobie wyobraź, że jem, jem, jem.....jem i.......echo :-D))))))) Miejsca, a miejsca :-p
Ale muszę się pochwalić :cool2: Kolby zjedzone, smaczne, takie jak lubię :)))) Dzięki za instrukcje.
Zjadłam dwie :-))) Jutro też kupię

młodamamusia - łooo...jaki śliczny didek :zawstydzona/y: Śliczności och, ach, ech.....

pysia wyniki jutro, a potem od razu do gina, może nawet się zważę :-D

made jutro spróbuj według przepisu rureczki, a nóż będą jeszcze lepsze :-)

Kocurek - w sumie to na to samo wychodzi ;)) Ty wrzucasz do gotującej się wody na 15 minut, a rureczka do zimnej na 30 minut :-))) Bardzo, bardo smaczne, jakoś mi się ubzdurało, że to takie skomplikowane, a tu proszę - kwadrans i palce lizać :-p:-D

pysia - oj...komórki będą się przegrzewać :-))))

reklama
Made, Kocurek no ja juz sie pogubilam , ale to dlatego , ze nie macie suwaczkow i nie wiem w ktorym tc jestescie ... w kazdym razie tak mi sie wydawalo ,ze jakos blisko mnie :)

Pysia no jak sie zacznie to bedzie wesolo hehe

Jos hej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry