• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - pudła, pudła, pudełeczka....akcja: wszystko znika z oczu :-))))) Łazienka już przygotowana, teraz kuchnia i pokój. Ja właściwie to bardziej przeszkadzam, ale żeby nie było, wolę być widoczna w razie późniejszych zachwytów znajomych :)))))

made taką akcję to ja doskonale rozumiem :tak: No nic... a ja chyba sprawdzę zawartość lodówki, bo trzeba by w końcu spełnić rodzicielski obowiązek i latorośl czymś nakarmić ;-)

made tak jak makaron - najpierw wodę do wrzenia, a potem wrzucam kukurydzę i wyciągam max po 15 min. Czasami już po 5 :-) Ale ja jestem królik i świetnie znoszę nieprzetworzoną celulozę ;-) Jeśli masz delikatny żołądek na surowiznę, to potrzymaj te kolby dłużej :tak:

Kocurek - ja też królik, ale kukurydzę wolę jednak taką bardziej niż mniej ;-) Ja już po obiedzie, ale jak przeczytałam o tych kolbach, to pypcia dostałam :-p i zaraz będę miała :)))
A dla Ciebie i syna - Smacznego! :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry