• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a czołem, czołem kobietki :-D
jestem cały czas, tyle, że w krzczorach, bo oglądam mój ostatnio ulubiony serial "BrzydUlę" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D

Kocie telefon cały czas na widoku w razie akcji "P" jestem na stałym łączu :cool2::cool2::cool2::cool2: a fototapeta boska i jak to na Kotecka przystało z motywem kawusi :tak::happy:

Zizi kurcze dzięki za tego linka z ledami, muszę o tym pamiętać, to świetna sprawa!!! :tak:

Karolla belisima!!! Jak samopoczucie??? :rofl2: masz już cieplutko, zazdroszczę, u nas os północnej strony mieszkania czuć chłód, ale za to w nocy w takich warunkach wybornie się śpi :-p

Asionku śliczną piłeczkę masz :sorry: jak brzuszek się opuści, to i żebra odpoczną :tak:

Jos może jakaś nowa lista zakupów???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D uwielbiam jak opisujesz swoje szaleństwo :sorry::cool::cool::cool:
dla każdej mamusi głaskacz brzusia, a dla starających się cała masa kciuków zawsze w gotowości &&&&&&&&&& :tak::-D jeszcze sie dziś tu pojawię Moje drogie( nie tanie :-D:-D:-D) Koleżanki :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
jos no chyba ze moj gin sie rypnol i jestem dalej w ciazy niz mysle... a po tym jak zrobil mi to usg to wcale bym sie nie zdziwila, odbylo sie to w takim tempie jak odsluga przy kasie...
zobaczymy za 2 tyg

Gdzie jest fotka mary..????

carola Jabardzo chętnie pooglądam :))))))))))) I może mnie jeszcze natchniesz...

carola co z synkiem marcepanka..???

Fotki będą:)
Właśnie obrazy wieszają:) Kurka,jeden się trochę wygiął...mam nadzieję,że wróci do normy...
Nie wiem co z Marcepankiem i maluszkiem,zaraz do niej napiszę eska.

Mary,Ty nie szukaj wymówek:) Pięknota z Ciebie:)

Just no mam nadzieje , ze niebawem brzuch opadnie , bo zamiast leciec w dol to idzie do gory :szok: juz wyzej sie nie da hehe

Zizi super kuchnia :)

Mary slicznie wygladasz :) a jakie metamorfozy super :) az mi checi narobilas na zmiany , bo ja ostatnio caly czas tak samo ...

Jeju, z tymi chłopami! Już mieliśmy wychodzić, to ten się wziął za płacenie rachunków! :crazy::-D

Asionek - dziękuję ślicznie! No, u mnie to już chyba wszystkie kolory tęczy na głowie były, a ostatnio przechodziłam zmianę z ciemnego brązu na blond (który jest moim naturalnym). No i daje teraz włosom trochę odpocząć po tej akcji, bo są okropnie zniszczone i suche, ale czeka mnie pewnie jeszcze jedno farbowanie, by uzyskać oscień, który chcę mieć... :eek: Póki co olej kokosowy i jazda! ;-) A Ty super wyglądasz!!! :-) Szczególnie te fotki na łódce - super! :-)

Carolineee - dziękuję! :-) Bardzo to miłe! Ale jak wspomniałam, jeszcze mnie czeka troszkę zmian zanim będę wyglądała tak, jakbym chciała - zwłaszcza z włosami. A powiedz, Ty masz teraz znów ciemne?

Zizi - kuchnia super! Sami stoimi teraz przed remontem generalnym naszej kuchni i poszukujemy inspiracji! ;-)

Kocurku - a jesteś na FB? To sobie pooglądasz. ;-) Ale serio serio - teraz to nie ma się czym zachwycać... Jak już pisałam, masa zmian przede mną i doprowadzania do ładu... Ufff, i jeszcze te 10 kg na plusie! :szok: Po porodzie będzie lepiej. ;-) Teraz to się nawet wstydzę fotki wstawiać! :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
wiola i jeszcze te "fotki na łódce" asionka.... ooo ja sobie wypraszam, czuję się wykluczona :dry::-p

zizi kuchnia to moje ulubione miejsce w domu... szczególnie do czytania książek.. :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry