• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :-)
Mam super wieści po wizycie u położnej :rofl2:

Położna zmierzyła brzuszek, coś poobliczała i obwieściła, że nasze Bobo jest "w górnej granicy" co oznacza mniej więcej tyle, że waży obecnie 1,5kg, jest silne, serducho bije jak dzwon a przewidywana waga urodzeniowa Bąbla to 4,300kg
shocked.gif
laugh.gif

Dostałam też skierowanie na badania krwi, żeby sprawdzić, czy nie mam anemii i - uwaga! - skierowanie na glukozę! ;-) Niby nic zaskakującego gdyby nie to, że gluko będę miała... w 33tc!
shocked.gif

reklama
Mary dzieki :) i nie gadaj glupot super wygladasz i ladnie ci w blondzie , chociaz w innych kolorach tez :)
ja moge miec tylko ciemne , ewentualnie ciemne rude , czerwienie , ale za duzo zabawy z tym bylo i farby za szybko sie zmywaly , majatek szedl na fryca :)

wiola i jeszcze te "fotki na łódce" asionka.... ooo ja sobie wypraszam, czuję się wykluczona :dry::-p

zizi kuchnia to moje ulubione miejsce w domu... szczególnie do czytania książek.. :-D

no to dawaj na FB lub NK :)))

A Asionka znalazłam na NK:-D

Asionek wysyłam zaproszenie:-)

juz lece zaakceptowac :) ja zadko wlaze na NK jakos czesciej na FB

Marcepanek w szpitalu z maluchem:(
Brak konkretów,ma ropę w moczu,dorzucili chorobę nerek,nie wiadomo skąd to się wzięło.
Zapowiada się kilka tygodni w szpitalu:((((
Maciuś (?o ile dobrze pamiętam) jest słaby i nie chce jeść.
Marcepanek wykończona,jutro przylatuje teściowa wesprzeć ich.
I dziękuje wszystkim za dobre myśli.

Mam sofę i szafę...ale jakoś ciężko mi się cieszyć...
Marcepanek wysłała mi zdjęcie małego w szpitalnym łóżku:((((((((((((((((((((((((((((((

Mary, Wiola dziękuje, czuje się całkiem dobrze, jedynie senność i ból brzuszka mnie czasami męczy, a tak to chyba jeszcze za wcześnie na jakieś konkretne objawy.

Robiłam dzisiaj hormony tarczycy i na szczęście wszystkie w normie :-D

Marcepanku dużo zdrówka dla maluszka!

Kocurek to może już jutro Wasz wielki dzień?? :-D

Wiolu powodzenia na egzaminie!

Serg a Gabrysiątko pokazało co ma między nóżkami??

reklama
Rozmawiałam z ciocią...coś się musiało wydarzyć,chyba matka dostała jakieś pismo z sądu bo powiedziała cioci,że Oliwka sędzinie opowiedziała wszystko i stwierdziła,że nie chce wracać do mamy...dlatego ta łachudra tak małej napisała...pewnie w przyszłym tygodniu dostane jakieś pismo to się dowiem...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry