• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)

po lekarzu poszlismy do parku pod dom a stamtad niepsodzianka, maz wrocil wczesniej i nas zgarnal na kolacje do japonczyka :)
wrcoilismy godzine temu ale dopiero wylazlam z wanny bo musialam sie dorpowadzic do porzadku - jutro o 10 ginek :)

carola : zycz sily marcepankowi i duzo zdrowka dla maciusia!!!!

kocur : jak tam sprawy sie maja???

zizi : super kuchnia, taka przytulna... ja teraz jetsem w obrzydliwej nieodnowionej 30 letniej kuchni, kafelki mam takie ze nawet moja babcia 5 remontow temu miala bardziej na czasie... depresji w tym mieszkaniu normalnie dostaje, choc wokol mam piekny park i plac zabaw PRYWATNY
ale cholera mogl facet choc jakies minimum remontu ba! ODSWIEZENIA!!!! zrobic... a najgorsze ze myslalam ze po sprzedazy mieszkania zostaniemy tu 3-6 m-cy : czas na szybkie znalezienie i podpisanie umowy, wymowienie 3 m-ce naprzod... i co ??? i jajo... rybek stoi w miejscu, malo domow, albo takie do generalnego remontu za grube pieniadze, albo takie ze da sie zyc, wstawic walizki ( juz niemowiac o czyms naparwde ladnym... nowym... nie ma!) ale wowczas cena taka, ze juz mi sie nie chce wchodzic do agencji i slyszec jak pani mowi ze pierwsza cena jaka w tej chwili maja to 1,4 miliona... zart jakis
wiec z 3-6 m-cy zrobil sie rok ( < listopadzie, kto wie ile jeszcze to potrwa...? rok kolejny moze) a najgorsze ze przyjdzie mi tu miec noworodka i niemowle.... co NIE WCHODZILO WOGOLE W GRE...
( zimne mieszkanie, i najgorsze : stare wykladziny...)

just : ale masz nosa... jakbys dzis zobaczyla co ja zrobilam, moje male szalenstwo, to bys sie raczej wystraszyla niz usmiala :) ... najlepsze ze dotarl juz nowy aparat, czekam az F. pojdzie spac... hehe moglabym juz porobic fotki i brzucha i LUPOW dzisiejszych, ale az sie boje wyjac z szafy te wszytskie gleboko wepchniete dla uciszenia sumienia fanty... moze jutro sie odwaze
przede wszytskim musze szybko odciac ceny i w kosz wrzucic zeby sie aby przypadkiem ciezko pracujacy na nasz przyszly dom maz na nie natknal ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
oki a ja zmykam spaciu, kręgosłup mi wysiada-Maja miała dzisiaj dzień 'na marudę', dobranoc wszystkim, słodkich snów

Karola-czyli rozumiem że paczka może być;), tak za niedługi czas postaram się jeszcze nazbierać trochę rzeczy bo na razie rozmiar 68 sama potrzebuję dla Mai i ci coś jeszcze podeślę, szkoda żeby to w szafie się gniotło jak ktoś może z tego skorzystać;), jakby coś to pisz mi na maila-pozdrawiam

Mary no ja raz zaszalalam dawno temu z blondem i nigdy wiecej :/
jednak musze miec ciemne , ale przynajmniej do fryca lazic ne farobowanie nie musze :) kupuje sobie w sklepie fryzjerskim profesjonalna farbe i jade :)

rureczko hehehe.. jutro jeszcze nie :-p Bo NIE..!! :-D (...jak tak dalej pójdzie, to przetrzymam asionka ;-)...)

Dobranoc... :) :) :)

taaa hehe nie ma szans moja droga :))

Witajcie , ja jestem i mam się jakoś tam nawet nieźle. Byliśmy dziś z córką na zdjęciu gipsu i spędziliśmy w tym szpitalu pół dnia, potem układałam drzewo na zimę, poskładałam część prania i kręgosłup mi wysiadł.
Znowu przeczytałam tylko początek dnia i reszty nie dam rady nadrobić, chyba żeby...

uwazaj na sieibie !! :))

Jos tutaj znalezc mieszkanie z normalna kuchnia to graniczy z cudem :/ pisza kuchnia zrobiona idziesz , a tam sam zlew ewentualnie te dziadostwo stu letnie elektryczne na dwa gary :/ wsciec sie idzie , a robic komus kuchni nie mam zamiaru
i do tego te ich male lodoweczki ... ja mam swoja normalna duza i ledwo weszla do kuchni :/
marzy mi sie standart mieszkan w Pl :)

Mary no ja raz zaszalalam dawno temu z blondem i nigdy wiecej :/
jednak musze miec ciemne , ale przynajmniej do fryca lazic ne farobowanie nie musze :) kupuje sobie w sklepie fryzjerskim profesjonalna farbe i jade :)

Asionek - też o tym myślałam... Ale najpierw jeszcze raz u fryzjera, bo jeszcze mam kilka pasm do rozjaśnienia. Potem może faktycznie będę kupowała profesjonalną farbę. :tak: A możesz jakąś polecić?

Jos - super z tą kolacją! Powodzenia u gina! ;-)

Ja jeszcze jeden odcinek "Grey's Anatomy" cyknę i spać. :tak::tak: Dobrej nocki!

asionek : hehehehe mi tez sie marza takie mieszkania normalne, ladne czyste ODNOWIONE jak w Pl albo w De albo w CH albo w UK :)
w polsce jakbys takie jak tu daja do agencji dala, to by nawet nie chcieli zaakceptowac i by zdjecia w swojej witrynie nie pokazali... a tu... brak slow...
nigdy nie zapomne miny mojej mamy jak zobaczyla mieszkanie rodziny z 7 dzielnicy paryza u ktorej pilnowalam dzieci...
mieszkanie 3 pokoje ale jeden naparwde klitka 5-6m, moze 130m 140m... bo sa takie co maja i 160-180 i wiecej... a to... warte ok. 2-2,5 mln euro
stare kafelki, brak pieca w kuchni i miejsca na niego ( kobita miala maly elektryczny piecyk), nie wpsomne o kabinach prsyznicowych i wc... :)
to jets po prostu nie do opisania :)

dziewczyny zmobilizowalam sie i wgralam program, wszytsko jej cacy z aparatem
nawte przelozylam stara karte z tego popsutego i sie wzruszylam bo na niej kilkadziesiat zdjec mojego poldeczka z zeszlego grudnia tuz przed swietami ( pospul aparat jakos chwile przed swoimi 2gimi urodiznami i swietami!!!) do tego kilka filmikow, szooooooook :)))))))))))

uciekam spac, kolorowych i do jutra :)
prosz eo mnie cieplo myslec ok. 10-10h30 jak nas dr bedzie badal :)

Dzień dobry, u mnie raczej zły :/ tak się zdenerwowałam od rana, że szok :wściekła/y:
Łukasz poszedł do pracy, ja odsypiałam bo znowu ciężka noc... telefon, nawet nie sprawdziłam kto dzwoni tylko senne "halo", a tam kto? MÓJ TEŚĆ!! Nie odzywał się do nas 3 miesiące, odkąd Łukasz wrócił z Niemiec nawet smsa nie wysłał czy żyjemy, a dzisiaj jak gdyby nigdy nic chce pożyczyć od nas Windowsa, no myślałam, że mnie coś strzeli... Już się poskarżyłam Łukaszowi, niech to załatwi, bo ja z tymi ludźmi nie chce mieć nic wspólnego. BEZCZELNOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rureczko dla dzidzi wycisz emocje! Wiem, że niektórzy to potrafią wnerwić...

Ja tylko buziaczki wysyłam, bo tonę w ankietach - ale jest super - szafa gra! Mogę pracować we własnym łóżku hehe!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry