• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sms od Kocurka : narazie bardzo zadkie skurcze i nic nowego . Daja mi dobe na akcje , a jak nie to jeszcze nie wiadomo co dalej...

Mary do niedawna miałam taką gruba kreche brazowa a teraz cieniutka i jasna. Tylko kiedy ona zniknie? ;-)

Młodamamusia - to zależy podobno od ilości pigmentu. Jeśli masz go więcej, to zajmie to dłużej. Ale nie martw się, zniknie! ;-) A jak jaśnieje, to znaczy, że już znika, wiec jest dobrze. :-)

Kocurek - trzymam mocno kciuki!!!!!!!

reklama
Sergee powinna zmadrzec z wiekiem :) chociaz moja srednia siorka dalej odwala , ale to juz nie moja sprawa , szkoda nerwow i tyle ...

Mary nie ma za co :) jak znajdziesz to polecam wyprobowac :)

Mloda roznie z ta krecha bywa ... niektore laski pisaly , ze i po pol roku dopiero znikala i dluzej
ale zniknie napewno :)

Kocurek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby akcja sama sie rozkrecila !! :)))

wow ale wiesci z rana :)

kocurek : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie rozwiniecie akcji i lekki porod! obys nie musiala dlugo wegetowac na szpitalnym lozu w oczekiwaniu na rozwoj akcji ! ale Olenka idealnie poczekala na tate :)

carola : upychanie w szafe to syndrom zakupoholika :) tzw; chowanie przed samym soba i wlasnym sumieniem :) w mysl reguly " nie wiedze, nie mysle. nie widze, to tak jakby nie bylo" :) hahahaha

serg : wspolczuje przejsc z siostra... ale mnie to nie dziwi... natsolatkom nietsety coraz bardziej odbija... tutaj tez takie numery 15-16 latki juz robia ze szok... kolega z pracy meza nakryl wdomu 16 letnia corke z dwoma facetami w lozku...

asionek : ty juz na koncowce to tobie nutella juz za duzo nie zaszkodzi, wiec poszalej sobie, a co! :)

ja jetsem po wizycie :)
dzieciatko ma sie dobrze, maz z synkiem je dzis widzieli na ekranie usg :)
jets juz glowka w dol ulozone. szyjka ma sie badzo dobrze :) dzis zaczynam 29 tydzien :)

rurka : ludzie to maja czelnosc... wredniarka pewnie jestem, ale wiesz co... ja bym tego windowsa nie pozyczyla...

Jos MASAKRA z tą 16-latką :szok: Dobrze, że na wizycie wszystko ok :tak: A z Twojego suwaczka wynika, że jutro zaczynasz 30tc (bo będzie 29 tygodni i 1 dzień ZA TOBĄ, więc 30-sty w trakcie ;-) ).

Asionek ja też skorzystałam z porady odnośnie farby :tak: czytam teraz opinie o goldwell i chyba się zdecyduję zakupić jakieś rudości na moją głowę ;-) Tylko wiesz, nigdy nie farbowałam włosów profesjonalnymi farbami w domu i nie wiem, jak to wygląda z mieszanką... :zawstydzona/y: Coś tam znalazłam, że do moich włosów i odcienia na jaki chcę farbować to najlepiej woda 6% się nadaje, ale w jakich proporcjach to mieszać?...:zawstydzona/y:

Jos wow jaka jazda z ta 16latka :szok:
mlodziez coraz gorsza jest ... az boje sie o swojego jak podrosnie :/

super , ze wszystko jest ok i szyjka ladnie trzyma :) a co z cukrzyca ??
juz blizej jak dalej u ciebie , ale ten czas leci :)

Sergee no farby jak dla mnie sa najlepsze , zreszta nie tylko farby , bo i pielegnacja :)
ja kupuje duzy utleniacz , bo sie bardziej oplaca , 9% ale to do ciemnych , do jasnych 6%
mieszasz tubke z 80ml utleniacza , lub 90ml jak jasniejszy odcien i wsio , nkladasz na glowe :)
a jaki masz teraz kolor ?? bo jak na rudosci chcesz isc i zeby sie dluzej trzymal kolor to ja polecam poszukac salonu lub na necie elumen rudy i nim machnac , a pozniej farba , efekt na dluzej i mocniejszy duzooo bardziej :)
ja kiedys robilam rudosci i czerwienie wlasnie tylko , ze u fryca mojego w Wawie , bo mialam kilka odcieni i sama bym nie zrobila :(

asionek : cukier ok :) juz od jakiegos czasu sie cichaczem objadam czekolada, snickersami dzemikiem i ciastakmi podlka :)

zmykam na obiad!

papatki i milego popoludnia!!!!

reklama
Asionek teraz mam na głowie kasztan, niestety tak 1/3 długości od dołu jest ciemniejsza niż to co wyżej, ale przynajmniej to "przejście" jest łagodne, stonowane ;-) ogólnie średni i ciemniejszy kasztan, ale chciałabym coś bardziej rudego ;-)

Kolory mam takie jak te w zielonych kółkach, a chciałabym któryś z tych dwóch zaznaczonych na czerwono ;-)
paleta.jpg

A przy okazji doczytałam, że goldwell wyrównuje odcienie na głowie - moje są wynikiem wcześniejszego domowego farbowania "palette" :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry