• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już po śniadanku, teraz biorę się za maseczkę z awokado na te moje biedne włosiny. ;-)

Asionek - właśnie szukam sobie fryzjera, który bazuje na kosmetykach Goldwell. ;-) Przejrzałam też palety kolorów i są super, tak więc mam nadzieje, że znajdę swój! A jak tam samopoczucie dziś?

reklama
asionek : cukier ok :) juz od jakiegos czasu sie cichaczem objadam czekolada, snickersami dzemikiem i ciastakmi podlka :)

zmykam na obiad!

papatki i milego popoludnia!!!!

fajnie , ze cukier w normie :)

Asionek teraz mam na głowie kasztan, niestety tak 1/3 długości od dołu jest ciemniejsza niż to co wyżej, ale przynajmniej to "przejście" jest łagodne, stonowane ;-) ogólnie średni i ciemniejszy kasztan, ale chciałabym coś bardziej rudego ;-)

Kolory mam takie jak te w zielonych kółkach, a chciałabym któryś z tych dwóch zaznaczonych na czerwono ;-)
Zobacz załącznik 393246

A przy okazji doczytałam, że goldwell wyrównuje odcienie na głowie - moje są wynikiem wcześniejszego domowego farbowania "palette" :dry:

ten jasniejszy to nie wiem czy ci wyjdzie , ale ten 2 powinien zalapac bez problemu :)
ja na ciemne mialam robione odcienie czerwieni i wyszlo super , ale pierwsza wizyte mialam u fryca :)

Ja już po śniadanku, teraz biorę się za maseczkę z awokado na te moje biedne włosiny. ;-)

Asionek - właśnie szukam sobie fryzjera, który bazuje na kosmetykach Goldwell. ;-) Przejrzałam też palety kolorów i są super, tak więc mam nadzieje, że znajdę swój! A jak tam samopoczucie dziś?

no palety maja super :) ja uwielbiam ich braz z odcieniem fiolety 3vr jest super !
no i te farby jakos dluzej sie trzymaja ... u mnie nawet 2 miechy i gdyby nie siwe to jeszcze bym potrzymala
a inne to juz po 2 tyg. splukuja sie :/

Wklejam mój bebolek sprzed 3 tygodni (28+5 tc):

IMG_0902.jpg IMG_0904.jpg

I z dziś (31+4 tc):

IMG_0905.jpg IMG_0910.jpg

:happy::happy::happy::happy:

Asionek - no to rewelacja, jak tak długo trzymają! :-):-) U mnie w okolicy to nie wiem, czy znajdę salon, gdzie bazują na tych produktach... :eek: Ale szukam! Najwyżej będę w Oslo szukać przy okazji odwiedzania mamy. ;-) Dzięki wielkie za te wszystkie rady! Już myślałam, że nic nie znajdę godnego polecenia, co mnie nie pozbawi połowy włosów. ;-);-) Dodam, że mam lekkiego świra na punkcie włosów i generalnie czuję się beznadziejnie z obecną długością, ale przy rozjaśnianiu z ciemnego brązu po prostu musiałam obciąć ze 20 cm... :baffled::sorry: Teraz je regeneruję i czekam aż sobie urosną. :tak:

Sergeevna - Palette to najgorsze farby do włosów... :sorry: Sama dawno temu używałam, bo mają niezłą paletę kolorów i jak nie możesz znaleźć jakiegoś odcienia, to w Palette znajdziesz prawie na pewno... Ale pewnie sama się już przekonałaś, jak one niszczą włosy. Generalnie fryzjerzy, u których byłam odradzają całego Schwarzkopfa, ale nie wiem, na ile można polegać na tej opinii.

Mary ale super brzuch! I całkiem duży jak na ten tydzień! Gratki!

Pysiu kochana witaj!!!!!!!!!!!! Lecą od Ciebie same pozytywne wibracje, aż mam znowu ciary wszędzie - a już jestem tak zmęczona, że myślałam, że nic mnie nie ruszy...Super, że już jesteś z dzidzią!!!!!!!!! I z nami oczywiście!!!!!!!!

MOJE OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!

A w ogóle Pysiu czy wypisywałaś gdzieś jakieś szczegóły? Jak się zaczęło, ile trwało, ile kilosów od razu w dół poleciało?? Ciekawa jestem szczegółów hehe :)

Ostatnia edycja:
jos, asionek czuję się ok tylko to nieszczęsne krocze... jutro ściągnięcie szwów
asionek sama sobie zazdroszczę :-D
W ogóle po szpitalu chodzilam dumna jak paw, bo wszyscy zachwyceni maluszkiem - jakie to ma włosy po mamusi, jaki czarny, jaki śliczny :))) lekarze zachwyceni, panie od noworodków też... a mnie duma "rozpierdalawszy" tam :D

najwazniejsze , ze czujesz sie ok :) no i juz ma za soba porod :)

no i malutki musi byc slodki skoro tak wszyscy sie zachwycali nim :) daj jakies foteczki dla poecieszenia oka :))
ehh , ale ci fajnie !!

Dzięki, dziewczynki, za miłe słowa! :*:*:* :-) Spory, spory ten mój bebolek! Ciekawe, na ilu cm się zatrzymam!!! :-D

Pysia - hejka!

OK, my zmykamy na stand-up. ;-) Zaczyna się o 21, ale mamy jeszcze parę spraw po drodze, no i dojechać do Oslo musimy. Tak więc ja się żegnam i życzę miłego wieczorku!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry