• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Znów mam przyjemność powiadomić, że nasz Kocurek i Oleńka są już razem :tak::tak: Oleńka waży 3400gr i ma 53 cm

o matko tyyyyle emocji w tak krótkim czasie :szok::szok::szok::szok:

czekam teraz na kolejne nasze sympatyczne koleżanki :sorry:

Wlatuję zobaczyć, co z Kocurkiem, a tu takie wieści!!! :happy::happy::happy:

Kocurek - gratulacje ogromne!!! :-) Duuuużo zdróweczka i szybkiego powrotu do formy! Buziaki!

Ja zmykam spać, bo właśnie wróciliśmy do domu i padam! Dobranoc!

Kocurku ogromne gratulacje !!;*** Duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy !!;*** . !;**** :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

JUsT KOCHANA wszystkiego najlepszego !!;** Zdrówka szczęścia pomyslności duzo radości i pociechy z Remika !!;*** : Zyczy : Roksana i Rafik ;-):-D;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

1247.jpg

EEEE ;/ suwaczek źle odmierza dni do urodzin ; /;-)

dobranoc;****

Ostatnia edycja:
JUST KOCHANA!
s050.gif

Sto lat sto lat!!!!!!!!!! Spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!

KOCURKU!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze medal za to, że tydzień Oleńka czekała na tatusia - to jest dla mnie niesamowite!!!!!!!!
A po drugie moje ogromne gratulacje!! Tak się cieszę!!!!!!!!!! Wzruszyłam się od rana bardzo bardzo!!!!!!!!!!!!! I nie mogę się doczekać zdjęć OLEŃKI! SUPER!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!

reklama
Nooo, pięknie Kocurku! Ogromne gratulacje i brawa!
Wracajcie do nas szybciutko!!! :-):-):-)

Bogusiu ja wiem, że urodzinki dopiero jutro, ale skoro wszyscy składają życzenia, to ja też ;-) :tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
578.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry