• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos ale ty zgrabniutka jestes:) brzuszek juz widac !!
ale i tak ja przy tobie to jak slon hehe

mnie ogolnie zaczepiaja ludzie na ulicy , dzisiaj laski w lodziarni malo za lady nie wypadly tak sie na brzucha gapily , do mnie , ze napewno chlopca mam w srodku :)
no moj brzuch to typowo chlopiecy jest , kazdy wie od razu co w srodku siedzi hehe

reklama
lil, asionek : dziex :)

asionek : zgadzam sie z toba ze JUZ WKONCU WIDAC :) mam juz przed soba mala pileczke, nie oval, tylko pileczke :)

lil : brzuch chlopiecy to znaczy troche " w szpic" mocno wypiety do przodu, zero po boczkach :) czy taki masz wlasnie asionek ??? :)

ja taki mialam z L. i faktycznie byl chlopiec :) a teraz trudno ocenic... poczekam jeszcze z 4 tyg i zobacze... no ale jak patzre na boczki to chyba tez chlopakowy by mi pasowal :)

Maja tak jak Jos napisala , nierozlany na boki tylko taki mocno do przodu w szpic :)
z przodu nie widac nawet za bardzo , ze w ciazy jestem :) dopiero bokiem taki balon sterczacy

ale tym nie ma sie co sugerowac , roznie bywa :)
w kazdym razie mi sie sprawdzilo :)

Asionku, Jos - to ja mam typowo chłopięcy brzuch - wystrzelony na maksa w przód :-D Ale coś mi się wydaje, że Kocurek pisała, że też ma taki brzuch :-D Przy Maciusiu też miałam taki tylko chyba ciut mniejszy.

Co chwilę tracę dziś internet, więc nie mogę za szybko odpisywać niestety...A czuję się mocno nieciekawie, mega słabo, czuję na maksa główkę na szyjce, śluz ze mnie leci taki kolorowy i mocny, że szok...I nie mogę oddychać - czyli brzuch jeszcze chyba wysoko...

mnie tez naciska maly na pecherz , a brzuch mam mega wysoko , bo ciezko sie oddycha :/
do sluzu juz przywykllam hehe

u ciebie ma byc dziewczynka tym razem ?? :))
roznie z tymi brzuchami bywa .. nie ma co sie sugerowac

Asionku podobno dziewczynka :-) Widzę, że wszystko masz podobnie jak ja :-) To jakoś mi to wszystko lżej wytrzymać ;-)

Idę
e030.gif

Ale tu cisza! A ja po kąpieli jak nowo narodzona! SUPER!

Ostatnia edycja:
reklama
lil a dziekuje czuje sie dobrze... jem wszystko poza slodyczami co jest w moim przypadku dosc niespotykanym zjawiskiem...wczoraj bylismy na 15 rocznicy slubu a dzis na obiadku niedzielnym i tak 2 dni bez gotowania:-)
co slychac?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry