• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek gratki ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
ciesze sie bardzo , ze masz to juz za soba :) wracaj szybciutko do formy i do nas !! buziaki dla malutkiej Oli :-)

Just wszystkiego naj naj najlepszego :-D zdrowka , szczescia , spalnienia marzen !! i duzo radosci z Remika !! :-D

reklama
jejku................... |Kocurku-najlepsze życzenia i serdeczne gratki-super że Oleńka poczekała na tatusia i wszystko poszło tak fajnie jak chcieliście;), czekamy teraz na was na BB, wracajcie do nas szybko!

Karola-super że rzeczy się przydają;)

mnie coś zatoki biorą, wczoraj praktycznie cały dzionek spędzony z maluchami u przyjaciółki (sama ma 2 dzieci), szaleństwo na całego i jak Maja nie mogła spać ostatnio w ciągu dnia to u niej przespała na kanapie 3,5godziny!

pozdrawiam i miłej niedzielki

Hej Kobietki:)))
Kocurku serdeczne gratulacje:)))
Pysia witaj:)
Just dzięki za info no i sto lat,sto lat:))))))
Ja sprzątam i sprzątam...nie mam siły na neta:(

HURRRAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :))))

Kocurku : OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE SIE CIESZE!!!!! GRATKI GRATKI GRATKI !!!!!
Wracaj szybko do formy !!! Duzo szczescia i zdrowka zycze! Ale mialyscie swietny timing :)))) Olenko WITAJ na tym swiecie !!!! :)

Just kochana a Tobie 100 latek zycze z okazji urodzin :) Wspanialych latek z Remikiem u boku i radosci na codzien, taka jaka masz w sobie i ktora nas codziennie tu zarazasz :)

dziewczyny przepraszam ze wciaz pisz etak malo wesolym kolorem, ale w dalszym ciagu nie dziala mi paleta kolorow... i tylko tak moge ... :(

Ostatnia edycja:
Świątecznie tu dziś :-D

Witam wszystkie babeczki!

Ja wciąż cała w ankietach, tyłek już kwadratowy i boli, koncentracja już nie ta hehe :-D Idę na obiad....
e010.gif

reklama
Cześć dziewczyny..

No wiecie co... wiedziałam, że tak będzie... Nie miałam wczoraj dostępu do komputera, a wiedziałam, że jak odejdę od monitora to Kocurek się rozpakuje... :-) Ale najważniejsze, że Ola poczekała na tatusia... więc...
Kocurku, ode mnie też serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Waszej powiększonej rodzinki!!! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry