• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś ja na początku też jeść słodyczy jakoś nie mogłam...Ale w sumie to i lepiej :-) U Ciebie widzę miły weekend, a ja wklepuję ankiety :-) Jeszcze na dziś mi 4 zostały i mam nadzieję, że następna partia dotrze jutro :-)

reklama
hej Wiola :) ja slodyczy tez nie jedlam a gdzies od polowy 8 miesiaca zaczelo sie :/ teraz to moglabym tylko to jesc hehe

Maja no zawsze to latwiej jak sie wie , ze ktos ma podobnie :)

zamulona jestem dzisiaj okropnie :/ chyba jakies cisnienie do d.... jest , bo spiaca jestem okropnie i co chwile podsypiam

to ile juz wlacznie wklepalas? mam nadzieje ze czujesz sie dobrze i prze plecy nie dokuczaja przez ciagle siedzenie przed kompem?

czesc asionek.. dzidzi ci daje znaki zebys sobie pospala i odpoczela bo nieglugo sie zacznie.... nie zebym jakas presje wywierala ale teraz twoja kolej... :-)

wiolka : hej :) jak iwusia????
ja tez mam dzis dzien bez gotowania, maz sie zajmuje kuchnia, kapaniem malego i innymi :)

i tak jak asionek - mam mega zmuuula choc podsypialam nad ranem do 11 i po poludniu lezalam ...

ide jesc, wpadne pozniej, pa!

to ile juz wlacznie wklepalas? mam nadzieje ze czujesz sie dobrze i prze plecy nie dokuczaja przez ciagle siedzenie przed kompem?

czesc asionek.. dzidzi ci daje znaki zebys sobie pospala i odpoczela bo nieglugo sie zacznie.... nie zebym jakas presje wywierala ale teraz twoja kolej... :-)

no chyba tak :))
kurcze wsumie jestem nastepna :szok: nawet wedlug gina stad czyli na 20.10. to i tak wychodzi , ze czas na mnie hehe
jakos nie dociera wsume do mnie , ze bede rodzic i , ze bede miec dziecko ... chyba mi na mozg padlo hehe

Jos smacznego :)) chyba taki dzien jest , ze zamula okropna ...

Mloda hej :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry