• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aleeee Oleńka śliczna:)
My po prezentacji zawodników kosza,tym razem oficjalnej:)
Ninki ulubiony zawodnik specjalnie dla niej piłkę przyniósł,mamy mnóstwo zdjęć i autografów.
Potem był obiad i koncert Sylwii Grzeszczak,Olwika jako jedyna z paro tysięcznego tłumu dostała autograf.
Matki nie było wczoraj a dzisiaj jak Oliwka do niej zadzwoniła to powiedziała,że ma więcej nie dzwonić:(((((

reklama
a gdzie jest fotka Olenki ?? ja tez chce zobaczyc !! :)

super Oliwka , ze dzien udany , a mama sie nie przejmujcie , chociaz wiem , ze ciezko :( zdrowiej dla Oliwi jak nie ma kontaktu z mama i nie musi sie stresowac

Witam wszystkie ciocie jestem Oleńka :cool2::cool2::cool2::cool2:

Chcę podziękować Wam wszystkim za życzenia :tak::tak::tak: tak miło, że pamiętacie, mam nadzieję, że wszystko czego mi życzycie będzie mogło się spełnić, całuję każdą z Was w czółeczko :* :* :* :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dołączam w formie cukierków foto Remika :cool2::cool2::cool2:

witam z rana....
mlodamamusiu sto lat...w tym wieku jeszcze kobieta sie przyznaje do swojego wieku , wiec nie jest zle:-p;-)

kocurku Olenka sliczna

just Remik rosnie jak na drozdzach, a te oczy hmmmm

jos a dziekuje Iwa ok, wybawila sie przez 2 dni z dzieciakami.a co do brzucha to ja cie prosze... ja mam taki teraz ... zazdroszcze wielkosci brzucha jak na 30 tydz

asionek powiem ci tak ze zadna kobieta tak naprawde nie jest przygotowana do tego co ja czeka po porodzie...ale pocieszajace jest to ze bardzo szybko odnajdziesz sie w nowej sytuacjii

rureczka gdzie jestes? wszystko ok?

Hej Wioluś! Jak wczoraj z Tobą pisałam to mi znowu zniknął internet i już się go nie doczekałam - o 21 poszłam spać. Coś szwankowało u mnie wczoraj......A ankiet wprowadziłam 140 i teraz muszę czekać na kolejne - aż mi żal, bo jestem gotowa do pracy! A siedzi mi się bardzo wygodnie - siedzę w łóżeczku, mam stoliczek na laptopa, opieram się na sześciu poduszkach i jedynie co to mnie co jakiś czas tyłek boli! To wszystko :)))))

Oleńko a gdzie Twoje fotki??? Ja też chcę zobaczyć!!!!!!

Asionku mam nadzieję, że będziesz słowna i urodzisz przede mną!!!!!!!! Mi się wcale nie spieszy teraz! Chcę doczekać do połowy października chociaż - jedynie co to zastanawia mnie ten mega obfity śluz różowy - mam go od 3-4 dni i nie wiem, co to za cholerstwo! W czwartek ginek to może się coś dowiem!

Mamuśka, Just - to wyjaśnijcie mi kiedy macie urodzinki???? Bo ja już z tych suwaczków to nie wiem - ale tak czy siak wielkie STO LAT DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

h100.gif

Cześć dziewczynki. Piszę z rana, bo potem znowu nie wiem kiedy tu zajrzę:-(

Aleeee Oleńka śliczna:)
My po prezentacji zawodników kosza,tym razem oficjalnej:)
Ninki ulubiony zawodnik specjalnie dla niej piłkę przyniósł,mamy mnóstwo zdjęć i autografów.
Potem był obiad i koncert Sylwii Grzeszczak,Olwika jako jedyna z paro tysięcznego tłumu dostała autograf.
Matki nie było wczoraj a dzisiaj jak Oliwka do niej zadzwoniła to powiedziała,że ma więcej nie dzwonić:(((((
Może to i lepiej jak mała nie będzie miała z matką kontaktu. Mniej nerwów.

Witam wszystkie ciocie jestem Oleńka :cool2::cool2::cool2::cool2:

Chcę podziękować Wam wszystkim za życzenia :tak::tak::tak: tak miło, że pamiętacie, mam nadzieję, że wszystko czego mi życzycie będzie mogło się spełnić, całuję każdą z Was w czółeczko :* :* :* :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dołączam w formie cukierków foto Remika :cool2::cool2::cool2:

Jakie piękne błękitne oczęta:-):-):-)

Ja też chcę fotkę Oleński zobaczyć

To teraz Asionek idzie na warsztat:-D Jak ten czas leci.
Ja za godzinę jadę z mamą na zakupy. Mama kupuje sobie nowe meble a te stare (mają chyba rok czy dwa) oddaje mi:-D Bardzo się cieszę bo właśnie mieliśmy przed porodem umeblować sobie mały pokój, a teraz wyjdzie nas to duuuuużo taniej.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry