• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made no widzisz - widocznie po Mańku miałaś jeszcze mocno nieregularne cykle - tylko się dziwię, że potem lekarze nie sprostowali wieku ciąży? Już nie wiem jak to jest - zawsze się liczy wg OM?? Może dlatego jest ta rozpiętość terminu porodu od 37 tygodnia do 42 wręcz....Hmm....A gdybyś wiedziała to byś wolała jednak 2 tygodnie później urodzić???

A jeśli chodzi o Twoje emocje to co się dziwić - hormony, zmęczenie, ból, wyczerpanie....Ja nie chcę myśleć co u mnie będzie się działo - będę Wam płakać do upadłego - przynajmniej tak miałam po Maciusiu....Dlatego długo się bałam zdecydować na kolejne dziecko - gdyby mnie wiek nie poganiał to pewnie jeszcze bym czekała...Pocieszające jest to, że to w końcu mija! Jak możesz to siedź dużo na słoneczku i jak pisałam ŚPIJ....

Ja się powoli muszę do przedszkola zbierać - dziś po tygodniu siedzenia w domu była masakra podobno - żal mi Maciusia i jak się wnerwię to naprawdę go wypiszę...

reklama
made cicho bo sie wyda:-p. maz mi zapowiedzial ze jak nie zdam to pieszo do domu wracam....:-Dmusze sie uczyc ale mi sie niechce.
najwazniejsze ze wracasz juz do formy i ze z Zygmusiem wszystko ok.

Cześć Laski:-)

Made fajnie że wróciłaś i że jest wszystko ok:-)

Kocurku gratulacje, Oleńka śliczności:happy::happy::happy:

Just i Młoda najlepsze życzenia, aby życie kładło jak najmniej kłód pod nogi i radości z Dzieci!!!!:rofl2:

Wczoraj cały dzień przeleżałam, miałam straszny ból głowy, wstałam Was poczytać ale chybcikiem i musiałam się położyć:baffled:

Wioluś dasz radę z testem! A masz w domu takie testy do ćwiczeń? Ja robiłam sobie na komputerze aż praktycznie na pamięć się nauczyłam - tylko widziałam nr pytania i już wiedziałam, która odpowiedź. Oczywiście teraz już nic nie pamiętam, ale cóż....

made : pewnie ze bedziemy kolezanki :) a co :)
uciekaj do zygmusia i wpadnij pozniej poplakac :))))

wiolka : uciekaj sie uczyc! ;) powodzenia!

lil : dziekuje :) no mam nadzieje ze zje ten przecierek bo jak nie to NIGDY WIECEJ ! kupne chemikalia bedzie zarl i tyle :)

Jos mój Maciuś z owoców to toleruje tylko obrane jabłuszka - ale też nie zawsze. Jak mu kiedyś taki mus zrobiłam to zjadł na jedno posiedzenie: całą gruszkę, całe jabłko, całą brzoskwinię, całego banana - aż w szoku byłam - a trawienie to miał potem takie, że hoho! Ja wrzucałam wszystkie owoce do blendera, miksowałam na gładką masę i podawałam na świeżo. Mniam mniam!

jos ja mam bardzo podzielna uwage:-)robie testy, odmrazam lodowke , bawie sie z Iwa itd

lil mam i cwiczenia w wersji ksiazkowej i na cd.

zizi witaj. mam nadzieje ze z glowa juz lepiej

hej wszystkim :)

Mloda wszystkiego naj najlepszego !! spelnienia marzen i pociechy z synka :-):-)

asionek powiem ci tak ze zadna kobieta tak naprawde nie jest przygotowana do tego co ja czeka po porodzie...ale pocieszajace jest to ze bardzo szybko odnajdziesz sie w nowej sytuacjii

tak sie tez pocieszam :)
ehh jak ja sie doczekac nie moge , chyba zglupieje niedlugo :szok::-D

Asionku mam nadzieję, że będziesz słowna i urodzisz przede mną!!!!!!!! Mi się wcale nie spieszy teraz! Chcę doczekać do połowy października chociaż - jedynie co to zastanawia mnie ten mega obfity śluz różowy - mam go od 3-4 dni i nie wiem, co to za cholerstwo! W czwartek ginek to może się coś dowiem!
no wsumie roznie moze byc :)termin stad mam na 20ego wiec nie wiele wczesniej od ciebie ...
moze czop ci odchodzi ?? bo jak podbarwione to chyba wlasnie jest to ?? :))
oj zebys nie zrobila nam niespodzianki i nie urodzila wczesniej :))

To teraz Asionek idzie na warsztat:-D Jak ten czas leci.
Ja za godzinę jadę z mamą na zakupy. Mama kupuje sobie nowe meble a te stare (mają chyba rok czy dwa) oddaje mi:-D Bardzo się cieszę bo właśnie mieliśmy przed porodem umeblować sobie mały pokój, a teraz wyjdzie nas to duuuuużo taniej.

no niby ja ... ale roznie bywa :))
fajnie , ze meble dostaniecie !! :)

Cześć i czołem :-) Meldujemy się z mozołem :-D:-D:-D
Kochane moje, na początku chciałabym Wam, każdej z osobna bardzo, bardzo podziękować za te wszystkie miłe słowa, za ciepłe myśli, które nam naprawdę dodawały otuchy :))) Ogromne BUZIAKI !!!!!!!!!!

Przeczytałam wszystko :-) tydzień pełen napięć :)))) Wszystkie trzy załatwiły się w jeden tydzień hahahahaaaa
Czekam aż ssak się zbudzi, bo już trzy godziny śpi :szok: nakarmię i idę się lansować :-p
Szczegóły później :*

hej Made :) super , ze juz wrocilas :)))
malutki slicznosci !! jeszce raz gratki
a placzem sie nie przejmuj pewnie nie jedna z nas zaliczy dolki jakies ... :)
oby badania wyszly ok !! bede trzymac mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

jestem :)

asionek : jak nocka, krzyz i zebra ??? u mnie sredniawka... nalozylam tapete zeby choc troche zamaskowac zombiego :)

hej :)
a nocka nawet , nawet , co prawda z 5 razy w WC bylam , ale za to wyjatkowo szybko zasypialam :) nad ranem juz nie bylo tak kolorowo , ale juz chyba przywyklam :/

Just sliczny synus !! i jakie oczka ma cudne :))

reklama
Hej wszystkim!

U nas wczoraj nie było internetu, więc nie miałam jak wlecieć. Dopiero zaskoczyło, ale ja zaraz lecę do położnej i do banku, więc nadrabiać dokładniej będę później.

Mademoiselle - doczytałam, że już wróciłaś. :-) Gratki ogromne raz jeszcze i dużo zdrówka, by nic Ci się tam nie komplikowało!

Kocurek - śliczna córunia!

Młodamamusia, Just - sto lat! :-)

images

Asionek, Lil - jak Wasze samopoczucie? Jeju, ja trzecia w kolejce za Wami! :rofl2::happy:

Jeju, tak mi głowa dziś pęka i jestem zupełnie niewyspana... :eek::no: Ufff... Zmykam tymczasem do położnej, ale wlecę potem!
Miłego poniedziałku!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry