Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to miałaś trochę atrakcji. Radzę ci tak z własnego doświadczenia, żebyś obserwowała kupkę malego jak bierzesz antybiotyk i jak będzie b. dużo śluzu i /lub krew to gnaj do lekarza no i co najważniejsze dopajaj małego. Ja tego nie robiłam i Majka mi się odwodniła a byłam 3 tyg na antybiotyku zaraz po porodzie.Lilu - Kochana :-)))))))) tak jak moja kuleżanka od lury była Wam łaskawa przekazać, Zygmuś urodził się w poniedziałek:19.09. o godz.14:38)) Ważył 3500 i mierzył 53
)) Okazało się, że ciąża była młodsza o dwa tygodnie...był cały w mazi, miał króciutkie paznokcie i kilka jeszcze innych rzeczy, które wskazywały na to, że Zygmuś zakpił z lekarzy i z aparatury :-) Całe szczęście, że rodzę duże dzieci
))))
Generalnie jest w porządku, tyle tylko, że po cesarce pokarmu nie było i był sztucznie dokarmiany, co się wiąże z moją późniejszą walką o zasysanie piersi, ale......udało się !!!!!!!!
Miałam problemy, bo macica mi się nie kurczyła, podłączyli mi na dwa dni oxytocynę, myślałam, że rodzę kolejne dziecko - HORROR, ale w końcu ten leniwy mięsień ustąpił, i zaczęła się powoli obkurczać, żeby tego było mało miałam bardzo wysokie Crp (białko wysoko reaktywne) dość skomplikowane :/ Jestem w związku z tym na antybiotykach, ledwo uprosiłam żeby mnie wypuścili, ale idę dzisiaj na pobranie krwi i zobaczymy czy jest tendencja spadkowa, bo jak nie, to mam się zgłosić jak najszybciej na oddział :-(((( A na dokładkę Zygmuś postanowił się poopalać, dostał żółtaczki i 12 godz. pobył sobie na Hawajach :-))) Od soboty jesteśmy w domku i na razie płakałam tylko 4 godziny :-)))))))
Asionek dzięki, odpoczywam, ale co z tego? od jutra przez 3 dni mam szkolenia, a w pon zaczynam pracę i już wtedy leżeć nie będę mogła(
Lil na implantacje to chyba za późno, bo dzisiaj 17 dni od zapłodnienia. Zwiększyła mi duphaston do 4x2 i dzisiaj na wizytę. Wczoraj cały wieczór przepłakałam, w nocy nie spałam, bałam się poruszyć. To plamienie było jednorazowe- po siusianiu została różowa smuga na papierze i tyle. Dzisiaj (odpukać) nie ma nic, brzuch mnie lekko pobolewa. Obawiam się, że jeszcze za wcześnie, żeby usg coś pokazało, ale i tak pójdę...
Hej Mary!!!!!!!!! Tak apropo kolejki to jeszcze może się zdarzyć, że mnie wyprzedzisz hehe! Ja urodzę w 42 tyg., Ty np. w 37 i już zamiana kolejki gotowa!
Ja tak ogólnie to mam nadzieję, ze nasza niunia zechce przyjść na świat w terminie (24 listopada), bo 19 listopada mam egzamin i dobrze by było, żeby się mała nie pośpieszyła... 
Niech mnie ktoś kopnie w tyłek, bo muszę się pouczyć... 

Mary obawiam się, że kopnięcie w tyłek niewiele da....Ja mam od jakiegoś czasu coraz więcej takich dni.....Siedzę bez sił....Łykasz witaminki? Ja staram się jak najmniej witaminek i może to dlatego.........
No więc, powinno się czy raczej nie? Ja mam objawy jakiegoś przesilenia jesienno-zimowego, bo odkąd u nas jesień się zaczęła, to a to się budzę zagrypiona, a to siły nie mam, a to chodzę jak połamana... 
A Ty już nie łykasz witaminek?asionek za robote sie bierz to moze sie pootwierasz :-)...wiem ze w taki skwar nic sie niechce robic ale i tak zazdroszcze tego ciepelka
Dzięki też Wam dziewczyny za słowa otuchy! Jeśli to czop to niech sobie do połowy października odchodzi! Brzuch na pewno mi się nie obniżył, bo wciąż ledwo oddychać mogę - chyba już przestanę z domu dosłownie wychodzić - bo padnę gdzieś na ulicy i łopatami będą mnie zbierać....
Asionku taka duchota u Was??????? Ile stopni??? U nas dziś też cieplutko, ale chyba nie aż tak!
Jak to możliwe???? Ja takie coś popieram i rozumiem - sama się teraz ścigam z porodem, bo mam od piątku umowę zlecenie w domu - czyli tak od połowy 36 tygodnia
I sprawia mi to dużą radość - ale przy biurku nie dałabym rady już siedzieć - próbowałam, ale nie mogę oddychać!