• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko, no widzisz, wszystko dobrze.. :-) Bardzo się cieszę...

Lil u mnie staranka w tym cyklu już były, ale chyba miałam wcześniej niż zwykle owulację, więc co do terminu @ to sama muszę się chwilkę zastanowić... Zgodnie z rozkładem powinna być 4 października, ale chyba może mnie wcześniej zaskoczyć...
A na dzidziunię już się nie nastawiam w tym cyklu, bo przez jakieś pięć dni miałam plamienia i to mocniejsze niż zwykle i dużo wcześniej niż zwykle...:-(

Młodamamusia
100 lat! 100 lat! Życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Rureczko rozumiem - wcale Ci się nie dziwię - życzę Ci do tego stalowych nerwów - bo wiem, że pewnie nie będzie dla Ciebie to przyjemne. Ale w pracy nie ma sentymentów!

Ajas czyli Ty też masz problemy z plamieniami w środku cyklu? Jak to u Ciebie wygląda? Bo ja właśnie tak miałam - zawsze kilka dni przed @ plamienia, a w tym ostatnim cyklu (kiedy właśnie zaszłam w ciążę) - miałam takie mocne plamienia od 18 dc. przez równiutki tydzień - więc spisałam cykl kompletnie na straty - a potem jak się te plamienia skończyły to się zaczęłam zastanawiać o co chodzi, zrobiłam test i ................. II Nie chcę Cię nakręcać, ale naprawdę wszystko jest możliwe....

Rureczka super , ze jest ok !!! ciesze sie bardzo :)))) a praca sie nie przejmuj roznie w zyciu bywa i niestety trzeba byc bezwzglednym i dpac rowniez o swoj tyleczek :)

Ajas ja tam i tak potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

hej kobietki

ja się witam w stanie wegetacyjnym- zatoki mi dają popalić, próbuje się leczyć ale cały czas boję się że maluchy ode mnie coś podłapią, Maja jest jeszcze bardziej nerwowa niż była i nie wiem czy mam po prostu charakterne dziecko czy może rzeczywiście coś jej jest- nie chce za dużo spać w ciągu dnia i krzyczy tak tragicznie jakby się czegoś bała, mam cykora przed jutrzejszym dniem bo odwiedzi nas neurolog- boję się co może powiedzieć, ale z drugiej strony muszę poznać odpowiedź co się dzieje z moim małym skarbem

Just i Młoda- sorki że tak ogólnie- ale życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń tych małych i dużych i oby Wasi mali mężczyźni wynagrodzili Wam w życiu wszystko co było lub będzie złe( nie oszukujmy się różnie bywa)-aby każdy ich uśmiech był dla Was nagrodą za to ile wysiłku wkładacie w ich wychowanie, buziaki!!!

Just- Remik jak zwykle śliczny ale muszę przyznać że bardzo się zmienił-oczywiście dalej na korzyść;)

Made-welcome back i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i nie będziesz musiała wracać na oddział, buziaczki dla Mańka i Boryska

Rureczko-odpoczywaj słońce a pracą się nie przejmuj, ja w pierwszej ciąży też byłam w takiej sytuacji, w dniu podpisania umowy robiłam test ciążowy, ale nic się nie przyznałam, na szczęście trafiłam na fajną firmę

pozdrawiam resztę koleżanek

reklama
Rureczko cieszę się, że już dobrze odpoczywaj dużo a z tym L4 to musisz sie upewnić ale mi się wydaje, że zasiłek chorobowy przysługuje ci po 1 miesiącu zatrudnienia na etacie, więc muszisz wsiąść to pod uwagę. Moze pogadaj z przełożonymi ja byłam na prawde miło zaskoczona bo ze wszystkim poszli mi na rękę a treraz przechodzę na etat bo wczesniej miałam tam zatrudnienie tlko na umowe zlecenie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry