• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Ewula. Ano nic u mnie. Dalej walczymy o powiększenie rodziny. Praca ta sama, dalej studiuję. Nic ciekawego. Miło mi, że mnie ktoś pamięta.

KrólowaFal! Ja Ciebie bardzo dobrze pamiętam! I miło Cię znowu widzieć! Widzę, że za 2 dni testujesz - jak się czujesz???

Ajas wiem - rozumiem Ciebie. Takie plamienia to wstrętna rzecz, bo zawsze dają jakąś nadzieję - w każdym razie nie jest to typowe. Opisałam Ci tylko swój przypadek - a byłam skłonna wmówić sobie, że z powodu plamień mogę mieć ogromne problemy z zajściem w ciążę - bo rzeczywiście takie plamienia mogą mieć różne podłoże. Dlatego pytałam jak to jest u Ciebie...Mimo wszystko ściskam i trzymam kciuki...

Paulinko trzymam kciuki, żebyś wyzdrowiała, a Maja żeby jednak chora nie była....Jak Ci się w ogóle teraz wychowuje dwójeczkę maluszków????

Jos dobrej nocki!

Ja jeszcze wstukam parę ankiet i też do łóżeczka...

Ewula nie mogę z wami tu siedzieć. Po prostu nie mogę. Sama muszę z tym walczyć. Ale myślę o was wszystkich. Trzymam za was kciuki.

Lil czuję się jak za każdym końcem cyklu. Nic z tego nie będzie. Od następnego cyklu zaczynam wspomaganie starań. Ale jakoś nie mam na to ochoty. Mam już dość.

oki ja zmykam spaciu-zaaplikowałam sobie wszystkie możliwe leki + herbatka z miodem i cytryną

dobranoc i słodkich snów wszystkim

Lil co do wychowywania dwójki maluchów-podstawa to dobra organizacja dnia;), choć wieczorami jestem zmęczona, Danio ostatnio darował sobie drzemki w ciągu dnia ale za to odpada o 8 wieczorem, bardzo lubi swoją siostryczkę (jutro może wrzucę jakieś fotki moich szkrabów)-ogólnie bywa czasami ciężko ale nie umiałabym bez nich już żyć!;)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry