• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Królowa rozumiem Cię :-( Pamiętam, że razem się starałyśmy - daj sobie trochę czasu ze wspomaganiem - mamy tutaj Rureczkę, która wkrótce po rozpoczęciu wspomagania zaciążyła....Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak się stało.........I wtedy wróć na wątek, bo na razie to rozumiem, że nie masz siły - ale jak będziesz co jakiś czas wpadać to też będzie super! Jakiś czas temu Pszczółka tu była, ale też już nie wchodzi...A mi się z Wami tak fajnie pisało....Ściskam Cię mocno!!!!!!!!!!

Paulinko to czekamy na zdjęcia! Śpij dobrze!

Ja też już się kładę, bo właśnie poczułam, że nie dam rady wprowadzić ani jednej ankiety więcej dziś...Zbiorę siły na jutro i wtedy też tutaj wpadnę!

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór :-D:-D:-D:-D:-D ;-);-):-)

normalnie musze sie Wam pochwalic wygrałam na ALLEGRO licytacje bluzy
laugh.gif
laugh.gif
...
Rafałkowi wychodzi ząbek ale nie jeden tylko dwa na raz !. massakra jaki marudny ; /

Młoda wszystkiego najlepszego, tego co przyniesie Tobie i Rafałkowi radość i uśmiech każdego dnia :tak: :*

dziękuję wszystkim za życzenia, straaaasznie dużo załatwiania i padam na pyszczek, może jutro znajdę chwilkę na BB, całuję każdą w czółko i głaszczę każdy brzuszek, a dla dla każdej staraczki cała masa kciuków mocno zaciśniętych za nowe Fassollinki :tak::tak::tak:

dobrej i spokojnej nocy życzę :sorry:

Jeju, znów mi internet siadł! :eek::eek::crazy:

Rurka - super wieści!!! A pracą się nie przejmuj! Dużo zdróweczka dla Ciebie i oby już żadnych tego typu niespodzianek w ciąży nie było! ;-)

KrólowaFal - jeju, kopę lat!!! Ale fajnie, że wleciałaś! Masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie na kolejny - mam nadzieję - już owocny cykl! Zobaczysz, że w końcu się uda, może zwłaszcza teraz, jak zaczniesz stymulację! :tak:

Paulina.pro - dużo zdrówka! Kuruj się!

Ajas - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ja zaraz się kładę. Wleciałam, bo wreszcie mi internet wrócił - nie wiem, na jak długo... :baffled: Ale chciałam wszystkim życzyć dobrej nocki! :happy:

images

Dzień dobry!

KrólowaFal wpadaj czasem do nas - a nóż widelec złapiesz pozytywne fluidy!!!!!!!!!!

Asionku, a który Ty masz w końcu tydzień - czy mi się wydaje czy Twoje suwaczki pokazują różne tygodnie???

witam wszystkie panie z rana i milego dnia zycze
wczoraj zrobilam wszystkie testy i sie okazalo ze na 525 pytan na 25 odpowiedzilam zle:szok:.wiec dzis bedze sie uczyc tych 25.
prosze o kciuki za mnie i moj egzamin o 17.20. licze na was:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry