• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rureczko mocno zaciskam kciuki! Ja jak już byłam w ciąży miałam aż tydzień różowych plamień - jeszcze przed terminem @ - więc mam nadzieję, że u Ciebie też jest to po prostu plamienie implantacyjne!!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Asionku nie chcę nikomu robić niespodzianki - tak mi się spieszyło, a teraz wiem, że już tuż tuż to wolę poczekać.....Ale te plamienia to dziwne u mnie - parę razy dziennie mi taki śluz różowy wyleci, że cała wkładka do wymiany, a poza tym czysto i sucho.....Ale z drugiej strony już tak słabo się czuję, że szok - dziś prawie zemdlałam jak odbierałam Maciusia z przedszkola - już nie jestem w stanie takich rzeczy robić niestety :( I potwornie boli mnie brzuch - ale od góry! Nie z dołu...Ehh marudzę...

Mary no do soboty ja byłam trzecia w kolejce - a odkąd Kocurek urodziła jestem druga a Ty trzecia! Zleci szybko!

Więcej nie napiszę, bo muszę się kimnąć....

Asionek dzięki, odpoczywam, ale co z tego? od jutra przez 3 dni mam szkolenia, a w pon zaczynam pracę i już wtedy leżeć nie będę mogła :((

Lil na implantacje to chyba za późno, bo dzisiaj 17 dni od zapłodnienia. Zwiększyła mi duphaston do 4x2 i dzisiaj na wizytę. Wczoraj cały wieczór przepłakałam, w nocy nie spałam, bałam się poruszyć. To plamienie było jednorazowe- po siusianiu została różowa smuga na papierze i tyle. Dzisiaj (odpukać) nie ma nic, brzuch mnie lekko pobolewa. Obawiam się, że jeszcze za wcześnie, żeby usg coś pokazało, ale i tak pójdę...

Ostatnia edycja:
Hmm Rureczko takie plamienie jednorazowe jest jednak o wiele lepsze niż takie które się rozkręca! Ja miałam takie rozkręcające się przez tydzień - od 18 dc. - a potem nagle stop - i wtedy dopiero zaczęłam podejrzewać ciążę. Dobrze, że idziesz dziś do lekarza - naprawdę mocno zaciskam kciuki!

Rureczko, nic się nie martw na zapas, bo nerwy nie są wskazane.. A wszystko musi być dobrze, bo się udało i już.
Ja w każdym razie bardzo mocno w to wierzę..

Rureczka dobrze , ze to tylko raz i nie zywa czerwona krew !!! bedzie dobrze ! szkoda tylko , ze do pracy musisz isc ... nie przemeczaj sie tam i &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)))

Maja mi to na czopa wyglada :) czasami potrafi odpadac po kawalku nawet 2 tyg. i wiecej przed porodem :)
lez sobie jak brzucio boli i odpoczywaj :)

zrobilam podlogi , a czuje sie jakbym nie wiem co zrobila :/ cala zlana potem jestem , duchota jak cholera , nie daje rady nic wiecej zrobic
a wypadaloby byc aktywnym troche przed porodem , tylko jak kurka w taki skwar ?? zyc sie odechciewa

rureczko daj prosze znac po wizycie. z calych sil zaciskam za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lil ile sie da to odpoczywaj bo mi uciebie na czop wyglada, jedyna nadzieje ze tak jak napisala Asionek czop moze nawet kilka tygodni odchodzic

asionek za robote sie bierz to moze sie pootwierasz :-)...wiem ze w taki skwar nic sie niechce robic ale i tak zazdroszcze tego ciepelka

reklama
Dzięki też Wam dziewczyny za słowa otuchy! Jeśli to czop to niech sobie do połowy października odchodzi! Brzuch na pewno mi się nie obniżył, bo wciąż ledwo oddychać mogę - chyba już przestanę z domu dosłownie wychodzić - bo padnę gdzieś na ulicy i łopatami będą mnie zbierać....

Asionku taka duchota u Was??????? Ile stopni??? U nas dziś też cieplutko, ale chyba nie aż tak! Wioluś u Was też tak przyjemnie? Chyba musi być, bo my sąsiadki :-D

Rureczka niecierpliwie czekam na wieści od lekarza! Ja całą ciążę mam jakieś plamienia, krwawienia - może tak się czasem zdarzyć i nie musi oznaczać nic złego!

Ajas a u Ciebie który moment cyklu???? Zaciskać już kciuki za test???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry