Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Drogie koleżanki nasz Kocurek jest już w szpitalu, odejście wód bez akcji porodowejparę minut przed ósmą nasze Kociątka były w drodze
dzielna Oleńka poczekała na tatę
mam nadzieje, że akcja się rozwinie
trzymajmy kciuki
![]()
Oleńka jaka grzeczna, Mamusi słucha widać, co do dnia!
Aż mnie skurcze wczoraj z nerwów złapały wieczorem, jak się dowiedziałam, co znowu odstawiła...
Musiałam się położyć z tego wszystkiego... A najgorsze jest to, że ona dopiero za tydzień kończy 15 lat... Asionek - też o tym myślałam... Ale najpierw jeszcze raz u fryzjera, bo jeszcze mam kilka pasm do rozjaśnienia. Potem może faktycznie będę kupowała profesjonalną farbę.A możesz jakąś polecić?
asionek : hehehehe mi tez sie marza takie mieszkania normalne, ladne czyste ODNOWIONE jak w Pl albo w De albo w CH albo w UK
w polsce jakbys takie jak tu daja do agencji dala, to by nawet nie chcieli zaakceptowac i by zdjecia w swojej witrynie nie pokazali... a tu... brak slow...
nigdy nie zapomne miny mojej mamy jak zobaczyla mieszkanie rodziny z 7 dzielnicy paryza u ktorej pilnowalam dzieci...
mieszkanie 3 pokoje ale jeden naparwde klitka 5-6m, moze 130m 140m... bo sa takie co maja i 160-180 i wiecej... a to... warte ok. 2-2,5 mln euro
stare kafelki, brak pieca w kuchni i miejsca na niego ( kobita miala maly elektryczny piecyk), nie wpsomne o kabinach prsyznicowych i wc...
to jets po prostu nie do opisania
hehe oj zebys wiedziala moja mama jak byla i z nami w zeszlym roku szukala mieszkania to poprostu szczena w dol jej leciala za kazdym razem w takim szoku byla jakie rudery wynajmuja ludzie :/
u nas masz racje nikt by nie wzial czegos takiego do agencji , a i ludzia wstyd by bylo wystawic takie mieszkanie
elegancja francja hehe
dziewczyny zmobilizowalam sie i wgralam program, wszytsko jej cacy z aparatem
nawte przelozylam stara karte z tego popsutego i sie wzruszylam bo na niej kilkadziesiat zdjec mojego poldeczka z zeszlego grudnia tuz przed swietami ( pospul aparat jakos chwile przed swoimi 2gimi urodiznami i swietami!!!) do tego kilka filmikow, szooooooook))))))))))
)
Dzień dobry, u mnie raczej zły :/ tak się zdenerwowałam od rana, że szok
Łukasz poszedł do pracy, ja odsypiałam bo znowu ciężka noc... telefon, nawet nie sprawdziłam kto dzwoni tylko senne "halo", a tam kto? MÓJ TEŚĆ!! Nie odzywał się do nas 3 miesiące, odkąd Łukasz wrócił z Niemiec nawet smsa nie wysłał czy żyjemy, a dzisiaj jak gdyby nigdy nic chce pożyczyć od nas Windowsa, no myślałam, że mnie coś strzeli... Już się poskarżyłam Łukaszowi, niech to załatwi, bo ja z tymi ludźmi nie chce mieć nic wspólnego. BEZCZELNOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC![]()
Ja tylko buziaczki wysyłam, bo tonę w ankietach - ale jest super - szafa gra! Mogę pracować we własnym łóżku hehe!
Drogie koleżanki nasz Kocurek jest już w szpitalu, odejście wód bez akcji porodowejparę minut przed ósmą nasze Kociątka były w drodze
dzielna Oleńka poczekała na tatę
mam nadzieje, że akcja się rozwinie
trzymajmy kciuki
![]()
Buziaki :-)
[/B]U nas znowu od wczoraj problemy rodzinne... Nie mam już siły do swojej siostry... Odstawia takie numery, że to się do jakiegoś serialu o trudnej młodzieży nadaje...Aż mnie skurcze wczoraj z nerwów złapały wieczorem, jak się dowiedziałam, co znowu odstawiła...
Musiałam się położyć z tego wszystkiego... A najgorsze jest to, że ona dopiero za tydzień kończy 15 lat... [/COLOR][/SIZE]
Zobacz, to już 38tc ciąży u Ciebie leci, właściwie mogłabyś już rodzić ;-) No i na 100% jesteś następna w kolejce
A u mnie jeszcze tyyyleee czaaasuuu...

Tu piszą, ze nie znika od razu i może to zająć kilka miesięcy: Linea nigra
Oby Twojej siostrze szybciej!!!