• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Drogie koleżanki nasz Kocurek jest już w szpitalu, odejście wód bez akcji porodowej :tak: parę minut przed ósmą nasze Kociątka były w drodze :happy: dzielna Oleńka poczekała na tatę :tak: mam nadzieje, że akcja się rozwinie :cool: trzymajmy kciuki :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Kota i Oleńkę:))) Ale jaja!!!!

Asionek,Jos:
w Hiszpanii to samo z mieszkaniami... :(
Jos:
to samo robię z cenami i rzeczami:) hahaa,upycham w szafę:)

Paula:
Serdeczne dzięki:)
Ale muszę Ci się przyznać,że dziewuszki podprowadziły 2 pary skarpetek dla misia:)
A Ninka żąda pidżamy,tej niebieskiej z autem:) haha

Spałam na swojej sofie:)))
Jadę na śniadanie,kuchni wciąż brak!

Just daj mi znać sms-em jakby było coś wiadomo o Kocurze

Buziaki :-)

Just dziękuję za inf od Kocurka :tak: Oleńka jaka grzeczna, Mamusi słucha widać, co do dnia! :tak: :laugh2:

Kocurku, trzymam kciuki za szybką i sprawną akcję P. !!! Szerokości!!!

U nas znowu od wczoraj problemy rodzinne... Nie mam już siły do swojej siostry... Odstawia takie numery, że to się do jakiegoś serialu o trudnej młodzieży nadaje... :sad: Aż mnie skurcze wczoraj z nerwów złapały wieczorem, jak się dowiedziałam, co znowu odstawiła... :sad: Musiałam się położyć z tego wszystkiego... A najgorsze jest to, że ona dopiero za tydzień kończy 15 lat...

hej :)

ja wlasnie sie obzeram nutella .... no coz dobrze , ze to koncowka hehe

Asionek - też o tym myślałam... Ale najpierw jeszcze raz u fryzjera, bo jeszcze mam kilka pasm do rozjaśnienia. Potem może faktycznie będę kupowała profesjonalną farbę. :tak: A możesz jakąś polecić?

napewno z czystym sercem polecam Goldwella :) jest rewelka i jako jedyna farba nie zmywa mi sie tak szybko , nie niszczy wlosow , i ladnie sie zmywa
fajne sa zarowno te normalne jak i te delikatne colorance
a juz najlpeszy od nich to jest Elumen !! cudo normalnie :) to taka niby farba , ale bardzo mocno odzywiajaca wlosy , ma szalone kolory i te normalne ,ja sobie gdzieki niemu uratowalam wlosy , ktore zaczely szalec i plowiec do rudego jasnego :/ chyba 2 razy zrobilam go i wlosy jak nowe :) takze polecam , bo efekt jest boski !!
z reszty farb nigdy nie bylam tak zadowolona wiec nie polecam :/

asionek : hehehehe mi tez sie marza takie mieszkania normalne, ladne czyste ODNOWIONE jak w Pl albo w De albo w CH albo w UK :)
w polsce jakbys takie jak tu daja do agencji dala, to by nawet nie chcieli zaakceptowac i by zdjecia w swojej witrynie nie pokazali... a tu... brak slow...
nigdy nie zapomne miny mojej mamy jak zobaczyla mieszkanie rodziny z 7 dzielnicy paryza u ktorej pilnowalam dzieci...
mieszkanie 3 pokoje ale jeden naparwde klitka 5-6m, moze 130m 140m... bo sa takie co maja i 160-180 i wiecej... a to... warte ok. 2-2,5 mln euro
stare kafelki, brak pieca w kuchni i miejsca na niego ( kobita miala maly elektryczny piecyk), nie wpsomne o kabinach prsyznicowych i wc... :)
to jets po prostu nie do opisania :)

hehe oj zebys wiedziala moja mama jak byla i z nami w zeszlym roku szukala mieszkania to poprostu szczena w dol jej leciala za kazdym razem w takim szoku byla jakie rudery wynajmuja ludzie :/
u nas masz racje nikt by nie wzial czegos takiego do agencji , a i ludzia wstyd by bylo wystawic takie mieszkanie
elegancja francja hehe

dziewczyny zmobilizowalam sie i wgralam program, wszytsko jej cacy z aparatem
nawte przelozylam stara karte z tego popsutego i sie wzruszylam bo na niej kilkadziesiat zdjec mojego poldeczka z zeszlego grudnia tuz przed swietami ( pospul aparat jakos chwile przed swoimi 2gimi urodiznami i swietami!!!) do tego kilka filmikow, szooooooook :)))))))))))
)

super :) i jeszcze foteczki odzyskalas :)

Dzień dobry, u mnie raczej zły :/ tak się zdenerwowałam od rana, że szok :wściekła/y:
Łukasz poszedł do pracy, ja odsypiałam bo znowu ciężka noc... telefon, nawet nie sprawdziłam kto dzwoni tylko senne "halo", a tam kto? MÓJ TEŚĆ!! Nie odzywał się do nas 3 miesiące, odkąd Łukasz wrócił z Niemiec nawet smsa nie wysłał czy żyjemy, a dzisiaj jak gdyby nigdy nic chce pożyczyć od nas Windowsa, no myślałam, że mnie coś strzeli... Już się poskarżyłam Łukaszowi, niech to załatwi, bo ja z tymi ludźmi nie chce mieć nic wspólnego. BEZCZELNOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

szkoda nerwow na takich ludzi :/

Ja tylko buziaczki wysyłam, bo tonę w ankietach - ale jest super - szafa gra! Mogę pracować we własnym łóżku hehe!

o tak nie ma to jak praca w lozeczku super , ze tak mozesz pracowac :)

Drogie koleżanki nasz Kocurek jest już w szpitalu, odejście wód bez akcji porodowej :tak: parę minut przed ósmą nasze Kociątka były w drodze :happy: dzielna Oleńka poczekała na tatę :tak: mam nadzieje, że akcja się rozwinie :cool: trzymajmy kciuki :-D

wow Kocurek szybkiego , latwego , bezbolesnego porodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))
czekamy na ciebie i mala Ole !!!

Buziaki :-)

[/B]U nas znowu od wczoraj problemy rodzinne... Nie mam już siły do swojej siostry... Odstawia takie numery, że to się do jakiegoś serialu o trudnej młodzieży nadaje... :sad: Aż mnie skurcze wczoraj z nerwów złapały wieczorem, jak się dowiedziałam, co znowu odstawiła... :sad: Musiałam się położyć z tego wszystkiego... A najgorsze jest to, że ona dopiero za tydzień kończy 15 lat... [/COLOR][/SIZE]

mloda jest moze jej przejdzie ?? szkoda tylko , ze rodzinka musi sie stresowac :(

kurcze codziennie jakies niespodzianki na forum :))
ale zazdroszcze Kocurkowi , ze juz niedlugo zobaczy mala :)

Asionek ja to Wam dopiero zazdroszczę! :tak: Zobacz, to już 38tc ciąży u Ciebie leci, właściwie mogłabyś już rodzić ;-) No i na 100% jesteś następna w kolejce :tak: A u mnie jeszcze tyyyleee czaaasuuu... :sorry: :laugh2:

A co do mojej siostry, to niestety, nie sądzę, żeby było lepiej... Tak zwane "numery" odstawia nie od dzisiaj, ale co jeden, to gorszy... Może za kilka lat, jak dorośnie i dojrzeje trochę do pewnych rzeczy, może los jej skopie tyłek, czego nie ukrywam szczerze młodej życzę. Mam ochotę rozszarpać ją na strzępy, za jej głupotę, bezczelność i brak szacunku do kogokolwiek... :wściekła/y:

Hej ;-)
pogoda sie robi to zjemy obiadek i na dworek ;-)

KOCURKU PIsałam Ci eska ale i napisze tutaj !;**
&&&&&& za szybki i bezbolesny porod !!;***

dziewczyny jak długo zostaje na kreska od pępka w dół po porodzie ?

Dzień doberek!

Ale się tu dzieje od rana!!! :szok::szok:

Kocurek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród! :-):-)

Asionek - dzięki! Będę miała to na uwadze przy następnych farbowych zakupach! ;-)

Lil - miłej pracy!

Młodamamusia - a sama się nad tym ostatnio zastanawiałam... :confused: Tu piszą, ze nie znika od razu i może to zająć kilka miesięcy: Linea nigra

Rurka - współczuję tak niemiłej pobudki... :baffled:

Sergeevna - życzę, aby się poprawiło z siostrą... Ehh, ciężkie życie, nastolatkom takie wybryki przechodzą, jednym szybciej, innym dopiero grubo po 20-tce... :baffled: Oby Twojej siostrze szybciej!!!

Wszystkim życzę miłej soboty! Biorę się za śniadanko. ;-)

reklama
Sms od Kocurka : narazie bardzo zadkie skurcze i nic nowego . Daja mi dobe na akcje , a jak nie to jeszcze nie wiadomo co dalej...

Mary do niedawna miałam taką gruba kreche brazowa a teraz cieniutka i jasna. Tylko kiedy ona zniknie? ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry