• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
caroline liczyłam na lepsze wieści...:-( prześlij marcepankowi ciepłe myśli i życzenia szybkiego powrotu maluszka do zdrowia... brzmi to poważnie, lae podadzą antybiotyki i wszystko będzie dobrze :)....

reklama
Jestem z powrotem. :-) Drzewo do kominka zakupione, i jeszcze masa innych rzeczy! :szok: Plus skóra z owcy do wózka dla niuni. :-) Teraz szykuję rybkę, bo tak się dziś ogarnialiśmy z M., że nawet obiadu jeszcze nie było. Ale jestem głodna! A jazda poszła OK. :-) Pewnie troszkę minie zanim poczuję się 100% pewnie za kółkiem, ale ogólnie lubię to i strasznie mi brak prawka!

Carolineee - no to wszystko jasne, dlaczego Oliwka dostała taką wiadomość... Współczuję tego stresu!!! A co do Marcepanka, to życz jej zdrówka dla synka jak będziesz miała z nią kontakt.

Asionek - ja właśnie postałam w sklepie przy półce z farbami i zwątpiłam... :eek: Chyba jeszcze jeden raz wybiorę się na farbowanie do fryzjera, bo sama nie ogarnę takiego skomplikowanego farbowania... :eek: Ale jak pomyślę, ile to tu kosztuje, to aż mną trzęsie! Tyle, że jak mam sobie sknocić sama na głowie i być smuszoną i tak iść do fryzjera potem, to wolę iść od razu. Zresztą u mnie łatwo o głupią spontaniczną decyzję i zaraz bym wyszła ze sklepu z jakimś dziwnym kolorem farby! :szok::no::eek::baffled: A Tobie bardzo pasują ciemne włosy! :tak:

Rurka - super, że z tarczycą OK!

Sergeevna - dobre wieści od położnej! Super!

Wiola - jak byś kiedyś była na FB, to wyszukaj mnie. ;-) Ja na n-k konta nie mam.

Jutro jedziemy z M. do Oslo na stand-up. :-) Mam nadzieje, że będzie śmiesznie. :-D Ale M. czekał na to już ładnych parę miesięcy, wiec to musi być coś dobrego. Udział bierze John Cleese, jeśli kojarzycie. ;-)

Witajcie , ja jestem i mam się jakoś tam nawet nieźle. Byliśmy dziś z córką na zdjęciu gipsu i spędziliśmy w tym szpitalu pół dnia, potem układałam drzewo na zimę, poskładałam część prania i kręgosłup mi wysiadł.
Znowu przeczytałam tylko początek dnia i reszty nie dam rady nadrobić, chyba żeby...

Paulina, Agapa - hej!

Rurka, Just - dziękuję za zaproszenia! ;-)

Kocurek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i sprawny poród, no i żeby się za szybko nie zaczął! A jutro przeprowadzka? ;-) Udanej życzę!

Ja już po jedzonku, teraz byczenie się przy "Grey's Anatomy"! ;-)

reklama
Paulinko wiem wiem, ale ja czasem lubię zrobić coś co nie nazywa się zajmowanie dziećmi, chociaż przy tym drzewie Maja też pomagała:-D, ale tylko 3 taczki załadowałam i rozładowałam wiec to nie wiele:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry