Czarny Kocur
Made by Made :*
caroline liczyłam na lepsze wieści...:-( prześlij marcepankowi ciepłe myśli i życzenia szybkiego powrotu maluszka do zdrowia... brzmi to poważnie, lae podadzą antybiotyki i wszystko będzie dobrze
....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Plus skóra z owcy do wózka dla niuni. :-) Teraz szykuję rybkę, bo tak się dziś ogarnialiśmy z M., że nawet obiadu jeszcze nie było. Ale jestem głodna! A jazda poszła OK. :-) Pewnie troszkę minie zanim poczuję się 100% pewnie za kółkiem, ale ogólnie lubię to i strasznie mi brak prawka!
Chyba jeszcze jeden raz wybiorę się na farbowanie do fryzjera, bo sama nie ogarnę takiego skomplikowanego farbowania...
Ale jak pomyślę, ile to tu kosztuje, to aż mną trzęsie! Tyle, że jak mam sobie sknocić sama na głowie i być smuszoną i tak iść do fryzjera potem, to wolę iść od razu. Zresztą u mnie łatwo o głupią spontaniczną decyzję i zaraz bym wyszła ze sklepu z jakimś dziwnym kolorem farby! 

A Tobie bardzo pasują ciemne włosy!
Ale M. czekał na to już ładnych parę miesięcy, wiec to musi być coś dobrego. Udział bierze John Cleese, jeśli kojarzycie. ;-)
Bo NIE..!!
(...jak tak dalej pójdzie, to przetrzymam asionka ;-)...)