agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brzuchol boli niestety.
;-) co ma być to będzie no i nie spoczniemy nim poczniemy!!! :-) 

Lorelain - a jednak jest potrzebnaHej
U mnie się cos porobiło. Dzisiaj rano ku mojemu zaskoczeniu dostałam @ a to przecież raptem 9 dcCały dzień było mi słabo, mdlałam, pot mnie oblewał, mroczki przed oczami etc. .......... czułam się maskarycznie
Nie wiem co jest grane, ale postanowiliśmy odłoyzc staranka na jakiś czas, chce sie poobserowwac, wyregulować cykł po odstawieniu anty, zaoobserwowac kiedy bede miała owulke itd.
Sol - ja tam lubiłam bardzo statystyke matematyczną, ale ona chyba nie ma za wiele wspolnego z obliczeniem statytycznym do ankiety pracy mgr. |To nie jest nic trudnego i na necie masz programy które robia to automatycznie, może ci się to przydac do sprawdzenia wyników po sobie ( ja tak robie). Powodzenia na rozmowie! :-)
wszystkich pozdrawiam i dobranoc![]()
tak sobie wymyślili i tak ma być
A mogłabyś mi podać jakiegoś linka do takiego programiku? Współczuję z @ - może lepiej wybrać się do lekarza?
a będzie gorzej coś czuję :-( Ja chcę się wreszcie wyspać :-( Dobrze że Tigera mam w szafce 
dzieki!!!Kinga - zmieniłam już![]()

:-) dziękiMiłej wycieczki zatem życzę![]()
![]()
;-)