tygryskowa
Fanka BB :)
Hmm ja słyszałam, że co 2 dni dobrze się kochać
aczkolwiek dużo osób w dni płodne preferuje codzienne starania (w tym i ja).;-)
aczkolwiek dużo osób w dni płodne preferuje codzienne starania (w tym i ja).;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aczkolwiek dużo osób w dni płodne preferuje codzienne starania (w tym i ja).;-)
happy jestem ale wiadomo po kieszeni pójdzie ale co tam raz się żyję
Mąż zadowolony
już nie może się doczekać do kolejnego weekendu bo jedziemy na wycieczkę już nowym nabytkiem także będę miała powód aby wypić piwko a mąż aby wypróbować autko w trasie

Mąż się dał przekonać do naturalnego sexu
Ale nie liczę na żadne efekty
Tym bardziej że pewnie jutro wróci do gumek 

i jeszcze usunąć nie mogę 
my prawie caly weekend spedzilismy na ogrodzie albo na spacerach-w kazdym razie rodzinnie
czasem dzieci wystawialy nasza cierpliwość na probe a czasem zachowywaly sie tak,ze serce peka z dumy-no zycie!!!jesli chodzi o nauke Zuzy na 2 kolach to...Tom przykercil kola spowrotem
za duzo nerwów,moze za m-ac sprobujemy znowu...czytalam,ze poprzychodzily @
trudno-zaczynamy kolejne cykle dziewczyny
jesli chodzi o moje plamienia to dzis juz sa minimalne-jutro pewnie bedzie po wszystkim.Agnieszka a jakie autko kupujecie??chwal sie do konca
my mamy opla vektre i zmieniamy jak urodze trzeciego malucha na kombi ale marke Tomi wybiera bo mi to -ze tak napisze obojetnie-nie znam sie
byle duzo nie palil tak jak nasza vektrunia-cudne autko pod tym wzgledem(i pod innymi tez tylko juz ma latka,ale nawet jak kupimy kombi to vektry nie sprzedajemy)no nic-my po kolacji,za pol godz.kapie Zuze i do spania potem Domi i wieczor dla nas-jeszcze mozna na ogrodzie posiedziec
dzis robilam dla Zuzy przebranie na przedstawienie na dzien ziemi-jutro maja zdjecia a w czwartek przedstawienie-Zuza bedzie rozowym kwiatkiem co nikogo nie dziwi

to chyba tyle u mnie po weekendzie,polatam troche po forum co gdzie sie wydarzylo
i mam nadzieję że jakiś czas już nim pojeźdżimy :-)
że wsiadłam na rowerek, uwielbiam jeździć rowerkiem.