Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MLODAM- no wlasnie ,najlepiej to sie czyms zajac i nie myslec czy sie udalo i ze raz brzuch zabolal...bedzie dobrze-w koncu fasolki zaczną kielkować
KINGA- a Ty te firanki kupilas na necie czy w sklepie???ja w zeszlym m-cu kupilam w Leroy'u material i u nich dalam do szycia-na drugi dzien pojechalam odebrac-szylam 2 do kuchni na marszczeniu ,obszyte lamówka(firanka i lamówka w kolorze ecri) i na 3/4 wysokosci mam zebrana tasma-uroczo to wyglada,tak cielo i domowo
teraz tak samo chce okno od jadalni i balkonowe,ale to po 10 maja po wylacie...

domyslam sie,ze taki byl,ale pytam o ten psychiczny-ze to swiadomosc dzialania nad maluchem??bo jak mi gin w lutym powiedzial,ze mamy dzialac to mialam dwa dreszcze
;-)
rob te analizy i kasuj,a jak wczorajsze wyjsci-udane???ja zmykam-ide do SPA
;-)A potem spac bo padnieta jestem-caly weekend na powietrzu-za duzo tego:-)do jutra wszystkim.

..Chyba juz ostanich na długi czas
. Gril udany jak cho... choo
Tatuś upiekł pyszny serniczek także wszystkie smaki zostały zaspokojone. 
Moja @ trwa nadal i nie upada. Najpierw spóźniła sie tydzień a teraz daje czadu.
Mam nadziej, że jutro ogłosi upadłość i czekam spokojnie na owulkę. Aż nogami przebieram z niecierpliwości