Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iwonka Ty te dostalas wczoraj @????ale jajak -sobota dniem na @;-)a mi wczoraj najbardziej plamienie sie rozkrecilo a dzis juz spokojniutko,mysle ze jutro bedzie po sprawie.
i fajnie,ze malo pisalysmy w weekend bo tak powinno byc,ze skrobiemy w tygodniu a w weekendy z rodzinka
a poza tym potem malo nadrabiania i kazda jest w temacie;-)ciekawe jak tam wyjazd Wisieńki.Sol-noooooooooooo,starania zaczete-dreszczyk emocji byl???

no to startujecie!!!Witajcie dziewczynki
dostałam wczoraj @ więc mogę zacząć się staraćtrochę brzuszek boli ale wszystko zniosę aby tylko mieć dzidzie
pozdrawiam :*
;-)tego zycze ,trzymam kciuki,ja juz jutro bede miala na suwaczku -miesiec do konca tabletek

jejku,jak leci-zaraz bede brala kwas foliowy i ...dobra-nie nakrecam sie bo poemat napisze a nie posta:-):-)witajCzesc dziewczyny pisałam do Was tydzien temu ale jakos nie miałam czasu napisac cos wiecej o sobieobiecuje poprawe
.Wiec staramy sie o dzidziusia od pól roku z mało przerwa ale od tego miesiaca wznawiamy próby za tydzien zaczynaja mi sie dni płodne wiec do dzieła
.Mam 30 lat wiec jak najbardziej pora na dziecko
czasem żalujemy ze tak zwlekalismy z decyzja wydaje mi ,ze zycie na emigracji to skłoniło ale nie tracimy nadzieii pozdrawiam i miłego wieczoru papapa
no fakt,30 lat to juz czas na dzidzi;-)wiec owocnech staran zycze
ja mam 31 i staram sie za m-ac o trzecie baby
KINGA- jak tam,dzis tez tak leci czy juz troche lepiej???jak sie tak nachodziliscie to z wysilku pewnie jeszcze daje co?Zuzka juz sie moczy...daj spokoj leje sie jak z kranu dziś. zawsze mam tak w pierwszy dzień :/ jutro bedzie lepiejKINGA- jak tam,dzis tez tak leci czy juz troche lepiej???jak sie tak nachodziliscie to z wysilku pewnie jeszcze daje co?Zuzka juz sie moczy...