Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu
Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie
Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość
A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej
W końcu co się odwlecze to nie uciecze 

Jak piszesz o tej rozmowie kna stanowisko konsultanta telefonicznego, bo może nie w temacie jestem to nie jest tak źle. Zależy tylko jaki tam system płac. Mam kilka koleżanek, które tak pracują. Jedna 5 lat i wyciąga 4-5 tyś.A ja właśnie spacyfikowałam Karolę do samodzielnej drzemki - ciekawe czy uśnieJezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu
Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie
Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość
A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej
W końcu co się odwlecze to nie uciecze
![]()

Skąd macie słoneczko Sol i Aga hę
Cos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł

bb - no szkła cylindryczne są pierońsko drogie niestety, ja sama muszę nosić okulary (na szczęście nie cylindry) bo mam krótkowzroczność i wiem jaki jest koszt jak się zepsują. A będę musiała sobie niedługo kupić okulary bo już nie te szkłaI jak mi facet wyliczył to będzie wydatek ok 580 zł za okularki ze szkłami z antyrefleksem tym mocniejszym - bo nie dość że dużo przesiaduję przed kompem to mam jeszcze światłowstręt i właśnie antyrefleksy minimalizują to zjawisko bardziej niż te ściemniane. Ale pocieszę Cię - koleżanka też nosiła cylindry jak była mała i pod koniec podstawówki zmieniła na zwykłe szkła bo jej się wyrównało
![]()
;-)a ja pojechalam z Dominikiem po Zuze i tak sie bawili na placu przy przedszkolu az wybila 17 i sie zwinelismy i teraz lataja po ogrodzie,cos sie zachmurzylo,ale nadal cieplo a u Ciebie pada czy tylko grzmoty? bb77-witaj popoludniowo