Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

MOWISZ ZE ZAPIERDZIELA???
no to pewnie i do nas dojdzie,oby tylko w nocy nie lalo bo znow Domi bedzie sie budzil
poki co nie pada i nic nie slycha,zobaczymy kiedy dotrze...Tom u dentysty wiec jestem sama z potworkami
;-)musze jeszcze pranie wstawic bo wyschlo na wior to szkoda zeby teraz zmoklo

nie no żartuje
ja sama nie mogę wytrzymac i nie wiem czy wytrzymam
ale nigdy mnie nie bolały
jak juz to jak miałam owu to były odczuwalne.dziewczyny a moze juz w piątek zatestuje co?

w koncu ktoś mi pozwolił:-)

a tu trzeba cwiczyc cierpliwosc
Tom napisal ze juz wyszedl od dentysty wiec za 15 min powinien byc-poki co jeszcze nie pada
cos pusto tu wieczorkiem

kąp

. testuj dziewczyno w piatek, bo nam sie zamęczysz:-):-)Cycki to na pewno na fasolkę Cie bolą:-)

kasiawie ale Julki w gorącej niekąp
. testuj dziewczyno w piatek, bo nam sie zamęczysz:-):-)Cycki to na pewno na fasolkę Cie bolą:-)
mama u mnie po burzy. Powiem Ci, ze dało dobrze ale dzięki temu fajniej się zrobiło. Przed było słonecznie ale powietrze takie chłodne a w nocy mrozik a teraz jest tak jak po letniej burzy, ciepło i przyjemnie i tak ładnie pachnie deszczem,. Ja tez tylko z Maćkiem, Pol pracuje dziś długo, Mój wielki syn pojechał ze mną na zakupki a potem wniósł starej mateczce do domu. Fajnie mieć takiego pomocnika
BB no to niedługo ty też będziesz na podnieceniu oczekującej teściarki jak Kasia. Ty daj na tacę dla bidulek niech się pomodlą z wszystkie z BB.:-):-)
a na tacę dam 
bo paliwo drogie i do audi bidulek nie ma ...

a wiem jak ladnie pachnie po deszczu
Tom wlasnie wrocil,zaczelo kropic i nadal meeeega wicher
wlasnie robie sobie herbate z cytryna bo jak patrze za okno to az dreszcze przechodza a w domku tak milo,cieplo-rodzinka w komplecie..domyslam sie ,ze fajnie miec takiego pomocnika:-)
ja jeszcze poczekam pare lat-choc teraz pomagaja jak moge