• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

tez mialam problem z godzina :-D

dalam Plantex wieczorem malemu do picia i w nocy byly 3 kupy , ale takiej wielkosci , ze :szok:
normalnie wszystko wyplywalo ... niezle musial byc przyblokowany :wściekła/y:

u nas super pogoda trzeba sie zebrac i leciec na spacerek :)

milego dnia wszystkim :)

reklama
Dzień dobry Kochane :))))

Kocurek - jak sprawy kończynowe? Mam nadzieję, że sytuacja opanowana ;))) Proszę dużo odpoczywać i się tak nie przemęczać...a krzywizny nie są złe ! :-D))))))))))))))))) te w fugach również :-p
Kawy mi się chce :zawstydzona/y: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

just - dziękuję Żuczku za wstawienie moich skarbów. Buziaki ogromne :-)

Olivka - no Zygmunt blondyn platynowy :-D))) Hmm.....minął miesiąc i nic się nie zmieniło :-):-):-) Zaczynam się zastanawiać :))))

Asionek - ufff...aż mi ulżyło czytając o ilości wypróżnień :-D))) Udanego spaceru :)

Paulina - zapisuję się na jeden ciuszek od Ciebie, jutro jeszcze podpytam o szczegóły ;-)

Miłej niedzieli życzę :-)

juz po spacerku :)
pogoda bajka , cieplo jak nie wiem :)
moglabym caly dzien tak siedziec sobie w parku ...

Made mi tez ulzylo , ale co z tego jak znowu steka :wściekła/y:
herbatki juz nie mam ... tutaj nie kupie lipa straszna ,mam nadzieje , ze jutro pediatra moze cos da ??

hej kobietki- jak zwykle jestem przelotem- pogoda tak dopisała, że cały dzień w trasie wózkowej;)

wczoraj wróciliśmy z mężem o 24;), byliśmy na filmie o muszkieterach w 3d-sssssssssssssuuuuuuuuuuper jak dla mnie i męża;)

aha a propo allegro-kobietki jak coś piszcie mi na maila|: paulina.pro@wp.pl

Asionek a brzuszek masujesz kolistymi ruchami? czasem pomaga...

masuje ...ja juz wszystko robie i dup...
jedyne co pomaga to jak maly sie wymeczy placzem , wezme go do cyca , pociumka i usnie wtedy

hej kobietki- jak zwykle jestem przelotem- pogoda tak dopisała, że cały dzień w trasie wózkowej;)

wczoraj wróciliśmy z mężem o 24;), byliśmy na filmie o muszkieterach w 3d-sssssssssssssuuuuuuuuuuper jak dla mnie i męża;)

aha a propo allegro-kobietki jak coś piszcie mi na maila|: paulina.pro@wp.pl

fajnie , ze weekend udany :)

Maja ty jestes na FB ?? bo ja juz sie pogubilam :) zrobilam fotki na przewijaku i w wanience niezly tluscioch wyszedl hehe , i nie moge na lapka zgrac jakos fot :/ bym na FB wstawila na grupie co ty na to ?? bo mam bezposrednie polaczenie z FB tak bym kombinowac nie musiala :)

Szybciutko mówię dzień dobry i lecę do niuni - mała jak nie śpi to ją trzeba ciągle nosić - więc trudno mi pisać - ale podczytuję Was jak tylko mogę :-)

Asionku co to jest ten PLANTEX? Biedaczek ten Twój synuś - musisz uzbroić się w cierpliwość, ewentualnie korki do uszu (dla siebie i męża) - to minie! I pewnie najlepiej pomaga noszenie??? Wiesz jak Maciuś tak mocno płakał i nawet już rączki nie pomagały - to siadaliśmy na takiej dużej piłce i lekko się bujaliśmy, albo skakaliśmy do góry - on się wtedy bardzo uspokajał (oczywiście synuś na rączkach był) - widzę, że skakanie na piłce też dobrze na Martynkę działa - ja wtedy sobie serial jakiś włączę i gra gitara :-)

Aha - czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z GRIPE WATER?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
sory ze mnie nie ma ale mam mega dola od tygodnia i niechce zatruwac forum swoim jadem...ale czytam was caly czas..

lil ja uzywalam i plantex to takie saszetki( nie pamietam teraz czy to do wody sie dodawalo i robilo herbatke czy do mleka)w polsce sa bardzo dobre opinie o tym leku( nam nie pomagal)
gripe water tez uzywalam i tez nie skutkowala na nas ale rowniez ma bardzi dobre opinie i z tego co wiem to w anglii i w irlandii bardzo popularny lek na kolki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry